MÖBELTANKAR

torsdag, mars 8, 2018 1 12

 

 

 

 

Sedan jag fick hem dessa urfina sideboards/sängbord så har tankarna gått varma på fler möbelidéer och jag kör en liten test på hur det skulle se ut med något liknande (fast modell större) i hallen, och jag gillart skarpt!

Nätt, lätt & luftigt. Stilrent & fräscht.

Tokgillar ff mitt ”Jysk-hack” som står här iofs, men man kan ju alltid flytta på saker..

 

Som jag redan berättat så kan ni också beställa möbler/stativ/underreden som detta av Niklas. Dessutom kan han lösa nästan alla typer av sten eller trä om man önskar. För det mesta gör Niklas färdiga bord men kan alltså göra bara stativ om man så önskar.

Maila förfrågan till Niklas på niklaswallin@hotmail.com om ni är mer nyfikna, vill beställa, har frågor på pris osv. Supertrevlig kille.

 

 

 

 

Testing testing. Snyggt med vitt mot vitt, men skulle vara kul med nån färg ändå kanske, hmm.

 

 

Spana in det gamla telefonjacket hehe, hur många har fast telefon hemma?? Det har inte vi, men mina päron har.

 

 

Fantastiskt fint hantverk av grymt duktiga Niklas, underredena han tillverkat åt mig är verkligen helt perfekta. Stenskivorna är däremot lite ruffiga, inget jag egentligen stör mig på men ska slipa till dem lite grann (våtsandpapper funkar).

 

 

Här ser ni hur fiffig lösning Niklas gjort för att kunna fästa skivan på stativet, vilket jag inte gjort än, men man limmar alltså på ”tvärslån”. Så slipper man söl och synlig limrester, smart.

 

Bild lånad från Bianca Ingrosso

 

Bilden från Bianca Ingrossos kontor (som hon har tillsammans med flera andra influencers) har jag som inspirationsbild till min idé om eventuellt ett sideboard till hallen. Den svagt grågröna fägen skulle vara riktigt snyggt på ett underrede, och så är jag faktiskt sugen på att betsa en plywood-skiva i typ valnöts-ton och ha som toppskiva.

Inspireras även mycket av Asplunds Tati-serie, som tex Console sidobord ↓

 

 

 

 

Har ni några andra idéer att tipsa om kanske?

 

 

Nu drar vi till fjällen, vi ses!

12
1 Comment
 • Helenas enkla vardag
  mars 8, 2018

  Hallå!
  Gud vilket fint sideboard han gjort gillar det skarpt. Jag har dock börjat gå ifrån vitt mer och mer, jag som älskade vitt. Vad hände kan man undra. Biancas färg på sitt sideboard
  var supersnyggt och det kändes lite som du.. Gissar att hur dina tankar än går så gör det det med stil och finess.
  Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.