KRAKELERAR

onsdag, mars 7, 2018 0 4

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Någon mer som smörjer sig till förbannelse i dessa fnöske-tider vi har inomhus om vintern? Herregud vad brallorna snöar när jag tar av mig, vråltorr!

Bland det värsta jag vet är att känna mig torr & kliig, så jag smörjer ibland flera gånger om dagen, särskilt händerna. Igår fick mina fötter en rejäl omgång fotcremé, så skönt, gillar denna från L:A Bruket.

Bor i mina silvertofflor för övrigt, känns inte som att jag skulle överleva vintern utan dem haha (finns i guld här). Fryser så lätt och det är inte mysigt alls, mina gamla tofflor hängde knappt ihop för de var så utslitna. Kan hända att Ebba gav dem ett rusk då & då också, som gjorde att de pajade ännu mer haha.

 

Hoppas på varmare temp snart så vi kan skruva ner elementen så jag slipper snöa snöa torr hud lika mycket hehe.

 

Nu ska vi packa här, ha en fin kväll!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.