GOLVTANKAR

torsdag, mars 15, 2018 3 4

 

Bildkälla: Pinterest

 

 

Hej fina ni!

 

Sitter och väntar på att nagellack på både fingrar och tår ska torka och passar på att posta ett litet inlägg.

Vi ska ju lägga nytt golv på hela nedervåningen och vi vill ha något i stil med de golven på bilderna. Ett vit-pigmenterat plankgolv där ådringen tränger igenom lite lagom men samtidigt är ljust. Det kan bli något av en utmaning då de flesta golven med den looken är rätt så dyra och vi vill kanske inte lägga mer än ca 600:- kvadraten. Vi bor ju trots allt inte i vårt drömhus och vill inte lägga för höga kostnader på materialen. Samtidigt vill man ju inte göra något halvdant.

 

Ni kanske har tips på vart vi kan hitta nåt liknande till bra pris? Kanske har ni nåt snyggt hemma ni kan maila en bild på? Vore ju supergulligt.

 

Nu måste jag slänga på mig paltorna här för jag och Inez ska till stan en sväng.

Kram & ha en fin dag!

4
3 Comments
 • Jenny
  mars 15, 2018

  Spännande – jag forskar i samma ’ämne’ själv så jag kommer kika in på kommentarerna under detta inlägg o förhoppningsvis få lite tips! 👍 jag har hittat ett golv som jag gillar, jag söker oxå ett ljust trägolv (dock inte vitt eller grått) som ser naturligt ut – Det får dessutom inte ha för mycket kvistar utan jag vill ha ett homogent och sobert intryck…
  Jag lutar åt detta golv nu: https://konsument.tarkett.se/sv_SE/kollektion-C000177-prestige/ek-1-strip-white-sand
  Tack för en bra blogg! 🌺

 • Catta
  mars 15, 2018

  Väldigt fint golv du hittat, lite honungston. Tarkett har flera golv jag kan tänka mig men tyvärr ligger de runt 1000:- kvadraten just de vi vill ha och det tycker jag är för dyrt.. Vi ska lägga på 80 m2 ungefär. Precis som du vill jag inte heller ha för mycket kvistar. Har hittat ett som jag tycker är fint på vissa av bilderna, men på en bild ser det förskräckligt ut, detta: https://www.bauhaus.se/parkettgolv-oak-air-1-stav-12x158x1830mm.html
  Fint på närbilderna med på bilden med köket ser det hemskt ut med mycket svärta och stora kvistar. Fattar ingenting, men har beställt provbit.

  Lycka till med letandet!
  Kram

 • Victoria
  mars 20, 2018

  De supergoda mandeläggen hade jag koll på, men inte lakritsäggen . Blir till att ge sig ut på en ny äggshoppingrunda. Tack för tipset!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.