ATT LADDA FÖR KOMMANDE BADSÄSONG

måndag, mars 19, 2018 0 8

Innehåller annonslänkar från Gina Tricot

 

Randig baddräkt // Blommig bikini // Röd baddräkt // Gul topp //Prickig baddräkt // Gul bikinibyxa

 

 

 

Längtar ni lika mycket efter badväder som jag?!!

 

Har ni kanske nån go vårresa inbokad? Lyllos er i så fall! Önskar vi hade det. Vi ska visserligen till Kroatien i mitten av juni men det är ff rätt långt dit..

Hade planer på en långhelg i Palma i april med ett gäng tjejer men vi fick det inte att klaffa för alla så kanske nästa år!

Hur som helst så är jag en riktig bikini och baddräkts-spanare tidigt tidigt på året, älskar badkläder och har gärna en hög att byta med. Helst går jag iofs toppless och med minibyxa haha, ja men det var ju så man växte upp. I princip alla mammor, kiddos & tonåringar var topless på Hönö under 80-90-tal så det var liksom det mest naturliga i världen. Tror jag började använda överdel när jag var runt 23 typ.. Ja på badhus, större stränder, beachclubs och annat mer folktätt hade jag såklart topp, men ute på klipporna och spridda stränder där man inte behövde ta så mycket hänsyn till andra var jag och mina vänner halvnäck jämt. Crazy öbor vet ni 😉

Nu känns det inte lika naturligt med nakenhet i samhället längre, tyvärr måste jag säga, liten hippie som jag är. Förutom på Ibiza då (och Spanien i stort), där var det mycket topleskvinnor i alla åldrar, och t.o.m heeelnaket på sina ställen. Fritt och gött haha.

Hur som helst har jag väl blivit lite mer ”classy” på senare år och tycker verkligen baddräkt är så fint! Perfekt att ha under ett par shorts också om inte annat. Skulle t.o.m kunna tänka mig en sån där rejäl bikinibyxa (som de här) som är så trendigt nu, skitsnyggt! Förutom brännan då, den blir svår i såna hehe, halva magen vit liksom. Inte för att jag går in järnet för att bli brun nuförtiden, solar mer sunt, men med det pigmentet jag har så blir jag knallbrun trots faktor 50.

Favoriten i collaget är den gula bikinin, så pigg & fräsch. Sen kommer jag hålla utkik efter

den här när den kommer, och den här baddräkten som finns under kategorin kommande än så länge.

 

 

Tbt baddräktsliv på Ibiza

 

 

Nu hörni, blir det måndagsgos i soffan.

Trevlig kväll!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.