NOT READY TO EMBRACE THE GREYS

torsdag, januari 25, 2018 0 11

 

 

 

 

God kväll!

Här står jag i en blurrig kvällens, nyfärgad och nästan svarthårig, guuuuud va mörkt det blev! Så torrt att det absorberar varenda partikel av pigment förmodligen, skulle blivit mellanbrunt men nähäpp! Mitt hår har ju fått usel kvalitet sedan jag fick stora problem med köldkörteln. Hår, hud och naglar har blivit så fruktansvärt torrt och poröst och jag kan inte alls få den längden på håret jag länge haft, det knäcks av hela tiden. Sen har det säkert en del med åldern att göra också, cellförnyelsen verkar ha tvärbromsat, det går utför haha. Blir ju trots allt 37 i år och det börjar märkas att man åldras. Inte minst på de grå håren som har förökat sig som små pilska kaniner på bara några få år. Och jag som inte gillar att färga håret egentligen.. men jag är definitivt inte redo för att bli grå.. nej inte än..

Fast jag tycker verkligen det är vackert på många, särskilt min mamma, hon färgar aldrig håret och det är så vackert slingat med silvergrått i det bruna. Skulle gråta om hon fick för sig att täcka över det.

 

 

 

Skjorta Lindex

 

Känns fräscht ändå, får upp glansen lite med intensivtoning, som är vad jag använt. Sen tvättas överskottsfärg ut ganska snabbt. Äsch, jag trivs i mörkt.

 

Hur har ni det med håret? Lägger ni mycket tid, energi och pengar på det? Har ni gråa hår och låter ni det i så fall vara eller väljer ni att dölja med färg? Följer ni trender eller kör ni på same old safe card? Man gör som man vill och trivs bäst med tänker jag, men det är kul med hår! Skulle gärna ha nån som fixade och gjorde olika frisyrer på mig då och då, är kass på att göra det själv. Jag är lat och snål när det kommer till håret, tonar alltid hemma för en billig peng och det går alltid minst 3 månader emellan. Klipper gör jag på salong (oftast) ca var 3-4:e månad. Sen hänger det där, rätt upp och ner, nån tofs då och då, simpelt och bekvämt. Men ibland blir jag sugen på att klippa en lob och locka det lite fint som jag ser på så många tjejer och kvinns, urtjusigt och så fräscht.

Hm, får se om jag vågar nån dag.

 

 

Trevlig kväll!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.