FAMILYTIME

fredag, januari 26, 2018 0 7

 

Pic från Ibiza

 

 

Nu har vi precis packat färdigt, imorgon åker nämligen jag och de här godingarna ↑ plus mannen till Danmark för ett dygn på äventyrsbadet The Reef och hotell.

Ska bli kul att se om det är något för oss eller ej, har ju den där badhusfobin att jobba med.. men jag tänker positivt och ser fram emot ett kul och mysigt dygn med mina älsklingar. Barnen älskar att bo på hotell och Inez är så pirrig så hon inte vet vart hon ska ta vägen, sötnöt. Hon har hjälpt till att packa, mest baddräkter och bikinis haha. Jag hade beställt lite från Gina som jag hoppades skulle hinna komma (bl.a den här) men tyvärr var jag lite väl tidsoptimistisk där.

 

Ha en riktigt go helg så kikar jag förmodligen in till er söndag kväll, när vi är hemma igen, med en update. Nu ska jag bara umgås med familjen, möjligtvis postar jag nån bild eller två på insta (där jag heter catarinaeldana), men annars blir det skärmfritt!

 

Här hemma håller bästa svärmor ställningarna under tiden och passar den lilla svarta ♥

 

Tills dess, ha det lovely!

Kram

 

 

Innehåller annonslänkar

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.