GOTT NYTT 2018!!

måndag, januari 1, 2018 5 8

 

Enkel dukning för 4.

 

 

Halleluja, nytt år & nya möjligheter!

Som jag är glad att nyårsafton är över, jag låter skittråkig jag vet, men nyår är ingen favvohögtid för mig då vi har en hund som mår så dåligt av fyrverkerier..

Gick ganska bra tillslut, vi hade gjort iordning ett litet krypin med kuddar i tvättstugan, hade maskinerna igång samt lugnande musik och det hjälpte faktiskt riktigt bra tillslut.

Lite tidigare på kvällen var hon skräckslagen, såpass att hon kissade på sig stackarn, och så hyperventilerar hon nåt vansinnigt. Så jävla jobbigt att se, men försöker hålla mig cool och inte ömka. När allt smällande dog ut vid ca 01 på natten så vågade hon sig ut och drack och drack och drack. Herregud vad törstig och dränerad hon var, sen kunde hon gå ut och kissa och lägga sig, lilla hjärtat.

Barnen hade feber bägge två och trots att de sa att de skulle vara uppe till tolvslaget så däckade de efter sagoläsning runt 22.

 

 

 

Jag och Inez gjorde en enkel dukning, glömde duken, men men..

 

 

Josef körde på en riktig köttklassiker, oxfilé, potatiskaka och rödvinssås. Räktoast till förrätt (på Inez begäran såklart), och champagne rakt igenom (för oss päron).

Glass med extra allt till dessert, sen låg vi i matkoma i soffan. Ja barnen åt väl inte supermycket iof, sjuka små skruttar som de var.

 

 

Suddigt mobilpics på min glittriga outfit, lite festlig får man vara på nyår även om man inte är på fest, eller hur!

Gled dock ur den och i jamasen innan tolvslaget hehe..

 

 

Det var vår kväll det, hur var er?!

 

Hoppas ni hade det riktigt härligt, trevlig och roligt!

Nu kör vi 2018, ser riktigt mycket fram emot det nya året.

 

Stor kram!

8
5 Comments
 • Christine
  januari 1, 2018

  Här finns också en hund som inte klarar av raketerna, och en matte som därför bara känner obehag inför nyår. Som tur är har det varit riktigt lugnt här i Motala och nästan inget skjutande dagarna innan nyår, vilket varit fallet tidigare år. Så tacksam för det!

  Önskar dig ett gott nytt år och ett stort tack för all inspiration du delar med dig av! Läser allt men är usel på att kommentera. Kram Christine

  • Catta
   januari 2, 2018

   Så jobbigt att det ska behöva vara så, jag hoppas faktiskt att raketer med smäll förbjuds, finns faktiskt relativt tysta raketer. Sen hoppas man på att folk ska bli duktiga med att smälla på ”rätt tid”. Bara nyårsafton och inte mer än mellan max 22-01.
   Här var det faktiskt också lite lugnare i år, men ganska mycket just kring tolvslaget. Skönt att det är över för denna gången.

   Tack för att du lämnade en kommentar och kul att du gillar att kika in!
   Kram & god fortsättning på det nya året.

 • Nazimas mat och hem
  januari 2, 2018

  Låter som en mysig och lugn nyårsafton trots krassliga barn. Önskar dig och familjen ett gott nytt 2018!

  Kram Nazima

  • Catta
   januari 2, 2018

   Ja det var faktiskt himla mysigt ändå 🙂
   Önskar dig detsamma!
   Kram

 • P
  januari 4, 2018

  Håller med om nyår, har också en liten vovve, han har mest reagerat utomhus i år och klarar ljuden ganska bra inomhus.vår förta hund däremot var skräckslagen flera dagar… Så glad att det är över, när vi dessutom i år hade idioter till grannar som sköt raketer från balkongen… 😡Alldeles under oss…
  nä, förbjud fyrverkerier, blir så mkt elände med det…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.