BAK & SOLSKEN!

tisdag, januari 2, 2018 0 7

 

 

 

 

En av Inez absoluta favvogrej är att baka, så det gör vi väl relativt ofta, tycker det är rätt mysigt jag med.

Idag skulle vi göra en äpplekaka men blev att vi skippade äpplena och gjorde vanlig sockerkaka, så körde vi hallon och grädde till istället, namnam.

Innan vi började fick jag dock städa köksgolvet för klantskallen till jag tappade mjölet i golvet och det sa poff! Så hade vi mjöl i halva köket typ, oh no.. haha.

 

 

 

 

 

Kökslampan har jag bytt med, igen. Den första vi fick hem, den med ena klotet i grått, funkade ej. Nåt fel på den helt enkelt, och sen när jag bytte bestämde jag mig för en helvit istället.

(Finns hos Designonline, vit-vit här & vit-grå här)

 

 

 

Måste måla om köket.. färg från de svarta stolarna vi hade här längs väggarna, kids..

 

 

Et voilá!

Enklare att baka än sockerkaka finns väl knappt, men himlans gott ändå.

 

 

Sen har vi haft sol idag med! Det är knappt så man tror det är sant när man kliver upp och möts av klarblå himmel, för det är väääldigt sällsynt här på västkusten numera, fattar inte var som händer, i princip konstant regn har vi haft. Vi kan inte gå i vår trädgård, men man kan kan bada i den! Typ.

 

 

 

 

 

 

Dagens prommis med den lilla svarta, hon som har försprånget där borta hehe. Tror hon blev påmind om raketerna hon lidit av i dagarna för hon fick plötsligt väldigt bråttom hem. Stackarn.. tur att hon lyssnar när jag ber henne stanna.

 

Förutom bak och promenader har vi mest slappat här, och jag har klickat hem en jacka från Gant jag spanat på ett tag (den här), vill ha ett kortare alternativ till min långa vinterjacka.

Nu har jag fått en smoothie-beställning här så det är väl bäst att jag tassar iväg och gör ett sats till lillan här. Hon har magrat väldigt under sina feberdagar så jag blir väldigt glad när hon kommer på något hon är sugen på. Smoothie it is!!

 

 

Kram på er.

 

 

Innehåller annonslänkar

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.