DRÖMMAR, MÅL & PLANER 2018

tisdag, januari 9, 2018 0 11

 

Mmm… I´m a dreamer..

 

 

Nytt år, nya möjligheter!

Ja men så är det faktiskt och jag känner mig väldigt förväntansfull över det nya året, som det faktiskt redan gått över en vecka på. Märker ni att det redan blivit ljusare på eftermiddagarna? Love it!

Tänkte jag skulle berätta lite om mina mål & drömmar för året, och sånt vi redan planerat in, och herregud vad mycket det är jag vill! Hittade en go flummig bild passande till inlägget, på denna drömmare till kvinna haha, ser ut som att jag njuter redigt av livet.

 

Nr.1

 

Mer kvalitetstid med familjen, då menar jag mer lek, bus, sällskapsspel, tid tillsammans. Vi är redan rätt bra på det tycker jag, men jag skulle vilja skapa fler tillfällen då vi tex spelar sällskapsspel eller gör små mysiga utflykter i närheten tex. Så viktigt med den tiden. Jag vill vara en närvarande förälder och lyssna bättre på mina barn. Ni vet ibland när man är stressad så kan man ibland svara utan att riktigt ha lyssnat, nån som känner igen sig? Jag kan vara rätt tankspridd ibland och vill skärpa mig så jag stannar upp, tittar mina barn (och man såklart) i ögonen och verkligen lyssnar och tar in det de säger.

 

Nr.2

Boka in en skidweekend under tidiga våren med familjen, dags att barnen får prova på, och sen är det ju så vansinnigt roligt och väldigt härligt med snö och utomhusaktivitet! Blir förmodligen Branäs isf.

 

Nr.3

Hälsa på min kära vän Farah i Köpenhamn, längtar så efter att få umgås en helg med henne. Hon var med på brunchen på min fruhippa men kunde tyvärr inte stanna hela kvällen, och vi ses på tok för sällan, mest pga av avståndet. En trip till henne kommer definitivt bli av, och det snart.

 

Nr.4

Yoga. Var rätt duktig under 2017 på att köra pass som verkligen gjorde gott för hela kroppen i allmänhet men kanske min onda nacke & hals i synnerhet. ca 3-4 ggr i veckan körde jag, fram tills i höstas, då blev det glesare mellan gångerna och nu blir det kanske inte mer än 1 gång i veckan. Målet är att jag ska komma igång igen, tar ju egentligen ingen tid då mina pass varit ca 15 minuter långa, nästan alltid efter långpromenad med Ebba, då man är varm i musklerna. En billig och bra investering i kropp & knopp! Men jag tänker aldrig låta träning bli ett stressmoment där jag jagar tid till det, utan jag vill få in det lite lagom i vardagen och tänka lite mer på hälsan i allmänhet. Minska det där sockerintaget också..

 

Nr.5

 

Kroatien. Den blir enkel, redan bokat hehe. Om nu inget kommer emellan, peppar peppar. Drömt om att åka dit länge nu och i början på sommaren åker vi hela familjen en vecka till en ort som ligger längs Makarska rivieran, behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig?? Ge mig sol & värme.. mmm.. Jag är närmare transparent i huden just nu, känner mig så glåmig, lite färg på näsan är alltid härligt!

 

Nr.6

Ett dygn på skönt spahotell med mina kära kusiner Johanna & Martina, fasen vad vi skulle må då, vi är lika flabbiga och smågalna och det är bara så himla lovely att vara med dem. Galet sällan ses vi tyvärr, måste bli bättring. Heldagshäng på fruhippan men innan dess var det lääängesen. Falkenbergs strandbad hade suttit som en smäck, hoppas vi får till det.

 

Nr.7

Mer vänhäng. Vill umgås mer med alla mina vänner, så viktigt och härligt energigivande. Hönö-häng kommer det bli mer av i år och med vännerna i Gbg-trakten, men hoppas även på att kunna träffa ”långdistansarna” lite mer. Och allt sånt blir faktiskt lättare ju äldre barnen blir tycker jag. Småbarnsbubblan är så intensiv och allt fokus har varit på barnen, man glömmer lätt sig själv där i mitten nånstans, men nu är det lättare att ta sig mer ”vuxentid” tycker jag. Barnen hänger inte och klänger i oss lika mycket nu, vilket både kan kännas befriande och lite jobbigt att inte vara lika ”behövd”. Sen vill jag oftast ha med barnen ändå, många av vännerna har barn i samma åldrar och det är väldigt roligt och mysigt att se dem ihop. -Se så, spring och lek, säger vi till kidsen och surplar kaffe eller bubbel och snattrar ikapp haha.

 

Nr.8

Bröllopsfest. Ja 2017 gifte vi oss och 2018 kommer festen. Om vi nu får till det..

 

Nr.9

Weekend med Josef. Ja men Palma var ju så vansinnigt härligt, 4 dagar bara vi två, superlyxigt. Trodde aldrig jag skulle palla att lämna barnen utan att få megaångest och skuldkänslor men det försvann så fort vi kom till Landvetter haha. Sen visste vi ju att barnen skulle ha det så himla bra med sin kära farmor, vilket gjorde att jag ändå kunde slappna av. Har varit borta på resor från dem förut, men då har Josef varit hemma så det har känts mycket lättare de gångerna. Men nu vet vi att detta funkar med så vem vet, kanske kommer vi iväg på en weekend till?!

Hmm, vi får se, kanske väntar vi tills nästa år..

 

Nr.10

Renovering. Vi funderar på att slå ner väggen mellan vardagsrummet och vårt sovrum (som är det största) och göra större vardagsrum. Så får vi ta gästrummet istället. Vill så gärna ha större sällskapsytor och det hade kunnat bli riktigt goa ytor om vi gör så. In med nya golv i hela undervåningen, fräscha upp väggarna och in med lite ny inredning. Tror det blir så, verkar ju som att vi blir kvar här ett tag till ändå med tanke på det ständigt magra utbudet av villor till salu häromkring.

 

Nr.11

Marbella. ÅH vad jag vill dit! Där har jag bott i drygt ett halvår en gång i tiden och jag kan sakna den stan så himla mycket ibland, Deportivo-hamnen där jag jobbade, härliga strandpromenaden, favoritfiken, pulsen i Puerto Banus och mysiga apelsintorget. Sen vill jag träffa min fina vän Jessica som bor kvar där än idag, vi åkte dit tillsammans 2002 (15,5 år sedan!!!) och hon blev kvar permanent och skaffade familj. En långhelg skulle jag vilja åka, förhoppningsvis hela familjen.

 

Det var allt so far, kommer säkert komma på massvis mer fler saker att addera till listan men jag har så mycket snor i hjärnan (döförkyld) så jag kommer inte på nåt mer just nu haha.

 

Hur ser era planer och drömmar ut för året?

Berätta!

 

Tisdagskram!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.