ACNE JENSEN

onsdag, januari 10, 2018 1 7

 

 

 

I lördags åkte vi ner till Kungsmässan en sväng, för att Josef skulle shoppa.. Slutade med att det bara var jag som kom hem med en kasse, som vanligt hehe. Blev ett riktigt impulsköp om jag ska vara ärlig, men det var ju rea, vilket betyder att jag faktiskt tjänade pengar. Eller?? Kanske inte, men ett par perfekta chelsea-boots med en ”splash of pink” kan man ju bara inte motstå.

 

 

 

Perfekta till kontoret och en modell som jag faktiskt använder i princip varje dag, har flera par som börjar bli riktigt slitna så de här kommer väl till pass.

Hittar dem ingenstans på nätet så kan inte länka till just dessa tyvärr men finns i helsvart bl.a hos Wakakuu.

 

 

 

Åh härliga onsdagseftermiddag!!

Ska bli så skönt att vara ledig imorgon då jag ff är knallförkyld med världens hosta men har jobbat ändå. Jag vet, inte så smart. Risken att smitta kollegor tex, och så hade jag behövt vila. Men när man har mycket på jobbet är det jättesvårt att vara hemma och sjuk. Men imorgon får jag vila och försöka bli kry iaf, tjohoo så skönt.

Ska hoppa in i en varm go dusch här nu, lien mask på det kanske, pigga upp glåmfejan :S

 

 

Trevlig kväll!

7
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.