SENAPSGULT, LEO & DEALS

torsdag, november 23, 2017 0 7

 

 

 

Tog en snabbrunda på stan i helgen som var, och sprang på den här mustiga gula väskan på Mango. Just den gula färgen blir jag ofta sugen på under vinterhalvåret, men hittar sällan just de tingen, plaggen eller accessoarerna som jag gillar i den färgen. Men denna lilla nätta väska tycker jag är fab! Ledsen för dåligt ljus i bilderna men det är blygrått ute och såååå svårfotat då.

Hur som, hittar den ej på nätet så jag kan länka er men den finns alltså ute i butik, äkta mocka, axelrem finns och den kostar 499:-. Hittade också en liten korthållare i guld som jag kände att jag behövde då jag inte har någon plånbok just nu utan allt brukar liksom ligga i mina väskors innerfack, not so very practical.

 

 

 

 

Och på Lindex hittade jag världens snyggaste bagagetag (här), i leo!! Ränderna fläckarna går aldrig ur på denna dam hehe.

Perfekt då jag och mannen faktiskt har en liten weekendtrip framför oss, wiiiii så gött!

 

 

Idag är det torsdag och jag och mitt lilla hjärta är lediga, vad vi ska hitta på vet jag inte än. Just nu chillar vi, Inez äter frukt och klär på sina barbies och jag tar mig lite snabb tid med lapen. Litet blogginlägg och sen en del mail att gå igenom.

 

Fått nys om fler fina Black Weekend- deals, bl.a de här:

 

25% på alla dofter hos Åhlens, här.

30% på utvalda toppar & blusar från Gina Tricot, här.

30% på allt med fullpris hos NA-KD, här.

60% på utvalda märken hos NA-KD, här.

25% på klänningar hos Bubbleroom, här.

20% på allt porslin hos Designonline, här.

Massor av superdeals hos Ellos, här.

40% på Sensation & Happy Crazy Mine hos Lyko, här.

25% på alla produkter (om man registrerar sig) hos Triwa, här.

Massor av deals hos Jotex, här.

25% hos The Body Shop, här.

 

 

Nu ska jag glida ut jamasen och fånga dagen med lillan, but first more coffee hihi (livs-elixiret liksom).

 

Kram på er & ha en fin dag!

 

 

Innehåller annonslänkar

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.