ROSA MÅNAD

lördag, oktober 14, 2017 0 6

 

 

 

Rosa Oktober!

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något som man säger och jag bidrar till cancerforskningen på olika vis. Kanske inga stora summor men en slant här och där, samt att jag köper de flesta rosa bandet-märkta varor när jag storhandlar. Allt från tomater till disktrasor & choklad!

Var inne på Lindex här i Torslanda häromdagen och köpte årets rosa armband med, jättefint! Tröjan fick jag med mig också, den är iofs inte rosa bandet-märkt tyvärr men jag föll för den fina rosa färgen.

 

Ja cancer.. usch så hemsk denna sjukdom är, och alla drabbas vi på ett eller annat sätt, om inte själva så någon i vår närhet. Frågan som man kan ställa sig är inte om, utan när man får det, för i princip såpass vanligt är det.

Vår släkt är ganska hårt drabbad, farmor dog ung, långt innan jag föddes, i äggstockscancer. Mormor var 48 och lämnade morfar ensam med 4 barn, yngsta bara 9 år gammal. Hon dog i malignt melanom. Min faster dog också innan hon var 50, i samma som farmor. Den förrädiska äggstockscancern, som ofta upptäcks när det redan är försent. Miste en vän i leukemi, blott 22 år gammal.

Så jävla orättvist att alla dessa unga människor ska ryckas ifrån så tidigt och jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att det snart finns botemedel för all typ av cancer, det måste bli så.

F U C K   C A N C E R

 

 

Nu ska jag svepa sista kaffet och ge mig ut med min lilla vovve i det grå trista lördagsvädret. Hoppas det spricker upp lite sen för V ska spela cup och då vill man inte ha detta ruggiga..

 

Önskar er alla en go lördag och fin helg!

Kramis

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.