FAVVOJACKAN FRÅN CARIN WESTER

torsdag, oktober 12, 2017 0 6

 

 

 

Pics från dagens vovvepromenad i det vackra (men väldigt blåsiga) vädret!

Tänk att man kan ha en bild av hur man vill att en jacka ska se ut, och så dyker den upp mitt framför näsan på en! På instastories såg jag en bloggare bära detta vita fluff och jag bara den den den !! vill jag ha. Jag fråga vart jackan kom ifrån och fick svar, och så klickade jag hem den snabbt som tusan. Använd den nästan varje dag sen dess.

(finns här)

 

 

 

Älskade grånos ♥

9 1/2 år är vår pärla nu, kan inte fatta att hon funnits hos oss så länge, tiden går alldeles för fort. Hon är den mysigaste korven som finns och vi älskar henne så så mycket, nästan så vi spricker och barnen nästan slåss om vem som ska ha henne bredvid sig här hemma, både i säng och soffa. Vår lilla kärlekslimpa.

Så glad att mina barn får växa upp med djur, med henne.

 

 

Har ni några husdjur?

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.