”HELG”FRULLE

måndag, oktober 30, 2017 0 9

 

 

 

 

Höstlov och vi är lediga idag jag och kidsen, så skönt!

Tyvärr blir det inte hela veckan utan bara idag plus min vanliga lediga torsdag, det är ju omöjligt att få dagarna att räcka till alla lov, hur gör ni andra med småttingar??

Jag har inga föräldradagar kvar (Josef har men han sparar till andra ledigheter vi planerar) och 5 semesterveckor räcker inte långt, jag ligger redan minus på semesterkontot haha. Ska man vara ledig både sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov så hade man ju behövt ca 13-15 semesterveckor. Övertid jobbar jag sällan så inte mycket komp har jag heller, nån timma här och där, och idag tömmer jag nog alla dem :S

Men chefen är snäll så tjänstledigt/obetald ledighet kan han godkänna då och då, dyrt men värt ibland.

Svärmor går i pension om en månad och det känns väldigt lyxigt att hon kommer kunna ha möjlighet att ha barnen en del på loven framöver, himla skönt. Jullovet hoppas jag kunna bli riktigt långt och härligt för de små liven, för en gångs skull.

 

 

 

 

 

Lite egentid vid köksbordet, soft morgon & ”helgfrulle”. Barnen myser i soffan med sin frukost.

 

 

Snart dags att svida om från morgonrocken och gå ut med den lilla svarta ♥

Ha en fin måndag & go start på nya veckan!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.