DIA DE LOS MUERTOS

måndag, oktober 30, 2017 0 6

 

 

 

 

Halloween coming up!

Och i år verkar vi ha influerats en hel del av Mexico & dess religiösa högtid Dia de los muertos, dagen då man firar alla dödas själar. Om man ser till utklädnad kring denna högtid så är den faktiskt ganska spännande tycker jag, vacker och lite skrämmande på samma gång, döskalle goes glamour typ.

Inez, vår lilla teaterapa som älskar att klä ut sig tjötar om diverse halloween-sminkningar var och varannan dag nu och detta är tillfälle nummer två som hon har fått kladda ner sig (så jobbigt att tvätta bort..).

 

 

 

 

 

Hon är verkligen seriös i sitt posande haha, vad ska det bli av denna lilla toka.

 

 

 

 

Hattarna hittade jag på vinden, har gjort dem under mina år på Tillskärarkademin.

 

Nu ska jag in och schamponera mitt lilla hjärta här.

Trevlig kväll!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.