SYRENDOFT I SOVRUMMET

måndag, juni 5, 2017 0 12

 

 

 

 

Vill inte länsa för mycket av syrenhäcken, för det är så vackert där de står i trädgården, men ett par kvistar där har jag ”råd” att ta känner jag. Man vill ju njuta av dem inomhus med.. doftar ju såååå gott!!

Nytvättade lakan & en bukett doftande syrener i sovrummet alltså, svårslaget.

 

 

 

 

 

Där bakom hänger mitt senaste topp-inköp, en blus i mesh, älskar det där nättyget!

Perfekt vid nästa festtillfälle.

 

 

Nu ska jag hjälpa mannen i köket här, blir tidig middag denna sköna klämdag! Jag har dock jobbat halvdag, men man & barn har varit lediga. Imorgon ser det ut att bli riktigt fint, då ska jag njuta för sen väntas tydligen en lång period av regn, buäää!! Vill ju ha stabilt sommarväder nu!

 

 

Kram på er!

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.