NATIONALDAGEN

tisdag, juni 6, 2017 1 5

 

 

 

Hej!

Vilken härlig nationaldag vi fick här på västkusten, något blåsig kanske men varm och solig.

Vi har varit på festival här i Torslanda idag jag och Inez, pojkarna var inte lika sugna utan har roat sig med att spela tennis, fotboll och varit på kalas. Inez tyckte festivalen var super, hon fick ju åka karusell, fiska fiskedamm, rida ponny och hoppa byngygunga (eller vad det heter..). Vi hängde med grannar och min bror, mys.

 

 

Slängde ihop en enkel pasta till middag, med fläskfilé, soltorkade tomater, spenat, vin, grädde och lite till.. Jag lagar sällan mat (mannens grej) men det gick hem iaf!

Nu är jag heeelt slut och ska lägga mig i soffan och kolla på tv till jag somnar typ.

 

 

Hoppas ni haft en mysig nationaldag!

Har ni firat?

Kram

5
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.