REKLAM: TELE2 SOMMAR

fredag, juni 30, 2017 3 0

 

 

 

Hej sommar och snart semester!

Jag har två veckor kvar på jobbet som jag hoppas går fort! Längtar sååå mycket efter semester nu, behöver verkligen det mer än nånsin känner jag. Förutom 4 veckor hemma i Sverige (sticker ev. utomlands en sväng) så har vi ju en go medelhavssemester att se fram emot i början av september, nämligen på Mallis lillasyster Ibiza, ser såååå fram emot detta då det varit en dröm länge att besöka den ön.

 

Jag kommer såklart som vanligt ha med min datorn och göra inlägg titt som tätt, även under semestern. Det är faktiskt ett av mina sätt att koppla av och få lite egentid, samtidigt som jag får utlopp för min kreativa sida och tankar. För att göra detta är man ju beroende av att det finns möjligheter att hålla sig uppkopplad, annars kan ingenting publiceras.

Idag känns det ju viktigt med surf vart man än kommer i världen, kanske särskilt som bloggare/instagrammare. Då känns det oerhört befriande att man som kund hos Tele2  nu kan använda sitt datapaket i alla EU/EES-länder, inklusive Norge och Island, precis som man gör i Sverige. Med alla deras abonnemang, både nya och befintliga, kan du ringa, skicka SMS och MMS på samma villkor som hemma i Sverige.

Dessutom kan du använda all din surf du har på ditt abonnemang, upp till 30 GB, inom EU och EES utan extra kostnad.

Så himla bra, eller hur!

 

 

Detta inlägget innehåller reklam från Tele2

0
3 Comments
 • Marie
  juni 30, 2017

  Hej! Är det du på bilden? & isåfall,vad är det för snyggt du har på dej & vart kommer den ifrån ? Mvh Marie

  • Catta
   juli 2, 2017

   Hej!
   Menar du profilbilden? I så fall är det en kimono/poncho från H&M som jag har på mig 🙂

   • Marie
    juli 2, 2017

    Hej! Ja de va den jag menade,tack för svaret snälla du🌸

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.