STOR RUND SPEGEL #2

fredag, juni 30, 2017 1 11

 

 

 

 

Fredag!

Hoppas ni mår fint!

 

Ja hörni, den som väntar på nåt gott.. väntar alltid för länge!

Ja iallafall denna gången, för det tog ca 6 månader från beställningsdatum till att jag fick hem min spegel (härifrån), helt galet. Den har blivit så populär att den sålde slut fullständigt hos leverantören under våren, och sedan har de haft svårt att hinna med i produktionen. Förstår det, för den är sååå fin!

Denna är riktigt maffig, hela 110 ø. Har storleken mindre på 80 ø i sovrummet (finns här).

 

 

 

 

 

Så konstigt med bilder ibland, både spegel & bord ser mycket mindre ut här än i verkligheten.

 

 

 

 

Bytt ut den gamla takkronan mot en enkel pendellampa som jag köpt på Artilleriet men som verkar vara slut/utgått, för jag hittar den inte nu när jag söker. Men tror den heter Twisted Pendant Lamp eller nåt, om någon skulle vilja veta.

Härligt blev det iaf. med spegeln. Ger ju en illusion av mer rymd i rummen, big like på det.

 

 

Nu ska jag pyssla om min stackars vovve här, vår älskling Ebba som opererade bort några kintänder igår. Tandlossning upptäcktes nämligen under en operation av en tandfraktur på henne för ett par veckor sedan. Inget som har märkts då hon har till synes väldigt fina tänder med knappt någon tandsten eller annat alls, utan detta upptäcktes på röntgen efter att de känt med sticka ner i tandköttet och hittat små fickor.

Eftersom det kan leda till hemska inflammationer så måste man operera bort såna tänder, en ganska jobbig operation då de tänderna sitter fast i käkbenet, så hon har det jobbigt nu men går på starka smärtstillande. Detta är heller inget som går på försäkringen.. Tur att vår resa är betald känner jag.. Fast det blev inte så dyrt som vi trodde utan ”bara” 5000:-, men med självrisken på 2500:- för den tidigare tandfrakturen plus lite mediciner så har vi pungat ut med 8000:- på bara en månad. Det är dyrt med våra älskade djur, men det är värt det alla gånger. Om man nu har råd vill säga, inte alla som har tyvärr.

Vi lägger kanske runt 20000:- om året (ibland mer) på vår Ebba om året, med mat, försäkring och allt annat. Det är ju en liten peng ändå.

Men Ebba är ju bäst i världen och våran första bebis, så hon är värd allt, älskar henne oändligt mycket ♥

 

 

Nu önskar jag trevlig helg!

Kram

11
1 Comment
  • Jeanette Nilsson
    juli 4, 2017

    Så fint, det blir ju en härlig rymd med stor spegel. Jag beställde en lika stor spegel hos vårt lokala glasmästeri. De fixade även en smart upphängning, allt för 1500kr. Ett litet tips😉. Tack för fin blogg!!!! Med vänlig hälsning, Jeanette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.