THE RIGHT SPOT?

torsdag, mars 16, 2017 1 6

 

 

 

 

Jag kan ha hittat rätt plats åt mitt favvis artprint Lingua Florentis II, som min kära vän Sophia stylat för Artilleriet (fotograf Fanny Hansson), så otroligt vackert stilleben ♥

Haft det hängandes i gästrummet ett tag, men det förtjänar en bättre och mer synlig plats. Tror det kan bli riktigt fint här på väggen i hallen, men har inte vågat spika upp det ännu hehe, hål i väggen-ångesten är massiv på ”nya” väggar..

 

 

 

 

 

Ranunkler. Bland de finaste..

 

 

 

 

Älskar att ha ett skåp i hallen att sätta fina blommor på, helt rätt enligt feng shui dessutom, då hallen är det sista du ser innan du går ut och det första du ser när du kommer hem, trevligt.

 

 

Idag har vi haft en riktigt slapp ledig dag, så skönt ibland att inte göra något särskilt. Var en sväng till Backplan och köpte hundmat bara, och en cykeltur med Inez, annars bara hemmahäng, gött.

 

 

Imorgon är det fredag!

Kram

6
1 Comment
 • Ekenäsliv
  mars 17, 2017

  Hello darlin’!
  Tack för din fina kommentar <3
  Ja, det är lite så här med… men just idag landade jag här en stund på ändan och har suttit här nån timme eller så;-) Ska snart ta och plocka tillbaka saker i Tyras garderob och sen ska jag plocka ner i vårt sovrum. Som nu står på tur. Imorgon river de ner taket där.
  Säljer av och rensar en hel massa nu. Vill verkligen inte bära fler kartonger än nödvändigt sen. Om nån nu köper vårt hus i höst vill säga, det är ju aldrig en garanti liksom… Så det är en del blandade känslor att fixa iordning, men samtidigt vill vi gärna få ut så mycket som möjligt ju..
  Så vi kan börja om på nytt kan man säga <3
  Å du vännen… Så trist att din kropp bråkar med dig… Jag har en svägerska som har reumatism och nu är hon gravid (blir lika rörd och glad varje gång jag tänker på det och berättar det för nån <3) så de kollar henne extra noga.
  Men tro mig, detta mirakel har verkligen vänt på saker och ting i livet! Som vi längtar efter denna lilla kusin som växer inne i magen <3
  Idag är jag ledig och har börjat dagen med att äta värsta härligaste frukosten med min goa vän <3
  Å snart kommer lilla loppan hem!!! 🙂
  Just nu kände jag bara att det hade varit sååå mysigt om vi kunde sätta oss här, öppna en flaska bubbel och bara blarra om allt och inget <3
  Ha en ljuvlig helg finaste du!
  Puss o kram,
  Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.