SOMMARUNIFORM

söndag, mars 19, 2017 0 6

 

 

Smycken // Baddräkt // Väska // Shorts

 

 

Ja om jag får välja så skulle jag bo i en snygg baddräkt, ett par Levi´s 501 shorts, lite enkla men glammiga smycken och snygg-väska från Michael Kors för alla nödvändigheter vi kvinns släpar med oss.

Älskar den looken ↑

 

 

 

Hej söndag!

 

Inte hunnit med bloggen de senaste dagarna, haft fullt upp med livet. Vi hade ju årets finaste dag igår och vi njöt i solen!! Vid 15 blev vi bortbjudna på fika hos några vänner, och kom inte hem förrän 21.30 på kvällen haha. Blev både fika och middag, gott vin och massa babbel. Finns ju inget bättre än såna spontana middagar.

Idag är det mulet och jag känner mig trött, så ont i ryggen, fy så tråkigt. Får väl sätta på lite go musik så ska jag nog få upp humöret!

 

 

Kramis

 

 

Adlinks

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.