NU FÅR NI HJÄLPA MIG

söndag, februari 12, 2017 17 8

 

 

 

 

Alltså jag kan banne mig inte bestämma mig. Grönt eller rosa i gästrummet??

Jag pendlar mellan ljust smuts-grårosa och svagt gröngrått och jag håller på att bli tokig! De är precis lika fina i mina ögon, fast på olika sätt och färgen det blir kommer påverka accentfärgerna på inredningen i rummet sedan.

 

 

 

 

Blir det rosa kommer jag piffa med detaljer i tonerna ovan, hyfsat vit bas (lakan etc) och sen lite goa kuddar, tavlor mm i mustiga röda toner, älskar paletten i bilderna precis ovan.

Blir det åt det gröna hållet så blir det förmodligen accenter i smaragdgrönt, petroleum & mint istället.

Vilken av de två väggfärgerna tycker ni är absolut finast? Om någon ens faller er i smaken..

Nu, snabblunch här, sen bara måste jag till Ikea och shoppa ny hallspegel, för i förrgår sålde jag vår gamla (som vips blev för stor).

 

 

Passar på att tipsa om att Boozt erbjuder 15% på alla dessa nyheter, med koden SAVE15

 

 

Kram

 

 

Adlink

8
17 Comments
 • Hanna
  februari 12, 2017

  Helt klart den gröna!
  Mer neutral i ett gästrum om man inte älskar rosa förstås?

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Men om den rosa går mer åt grått då 😉 Fasen, svårt.. men tack snygging!
   Kramis

 • Ulrika
  februari 12, 2017

  ?Den gröna ? du kommer kanske tröttna fortare på den rosa…?

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Tror du!? Hmm, ja kanske.. fast just nu får jag känslan av tvärtom, att jag kommer tröttna fortare på den gröna..
   Tack för din åsikt 🙂

 • Jeanette Nilsson
  februari 12, 2017

  Jag röstar på grågrönt??. Kommer bli super??

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Tack för åsikten, får se om det blir den då, verkar som alla tycker den hihi.
   Kram

 • Renoveringshuset
  februari 12, 2017

  Jag tror på den grå/gröna, det håller längre om man ska vara lite modern.. Piffa på med smutsrosa kuddar, gardiner och så.. 🙂 Vi har en grå/grön tapet i vårt sovrum, skrev nyss ett inlägg på min blogg om hur jag älskar den färgen – kom gärna in och kika! 🙂

  Kraam Therese

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Jättefint i ert sovrum, härligt med färg 🙂 Jag ska fundera lite till innan jag bestämmer mig.
   Kram

 • lina
  februari 12, 2017

  Grönt sägs ju vara rogivande, så passar ju bra i sovrum. Låter snyggt med blå/gröna detaljer. Ser fram emot att se slutresultatet. ? Kram

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Ja och det vill man ju gärna ha i ett sovrum 🙂 Ska suga lite till på karamellen innan jag åker till färgaffärn.
   Kram

 • Ekenäsliv
  februari 12, 2017

  Kommer inte avvika jag inte 🙂
  Jag skulle satsa på det grågröna!
  Spännande att se hur det blir! 🙂
  Natt natt skatt <3
  Kramar anna

  • Ljuva Magnolia
   februari 13, 2017

   Mäh va fasen, ingen som gillar grårosa?? Hmm, får se om jag trotsar eller gör som ni tycker 😉

   Kramis!

 • Therese
  februari 13, 2017

  Å nu kommer jag- jag är ju väldigt för grå/grön hade nog röstat på det om det inte var du, du känns faktiskt mer grå/rosa tycker jag… hade jag vart du hade jag målat upp lite med båda färgerna och väntat in den rätta känslan.. blir supersnyggt oavsett vad du väljer!

  ?

  • Catta
   februari 14, 2017

   Tack hjärtat! Fasen va du känner mig bra 🙂
   Puss!

 • Emma
  februari 13, 2017

  Rosa såklart!! Ingen tvekan mycket varmare och mysigare! Kram

  • Catta
   februari 14, 2017

   Precis så känner faktiskt jag med, tack!
   Kramis

 • Emma Sjöberg
  februari 17, 2017

  Hej och tack för en inspirerande blogg du har ;-). Det låter som ditt hjärta säger rosa…färgkombon bilden längst ner till höger är super, lite djup och dramatisk. I vårt kök målade vi med en grön färg som är helt ljuvlig. Jag beställde ett färgprov från superfront, färgen heter NCS S 2005-G20Y och jag kan varmt rekommendera den om du vill ha grönt i gästrummet. Vi får många kommentarer om den gröna färgen i köket och vännerna älskar den! Ska bli kul och följa vad du än väljer 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.