HEJ MÅNDAG

måndag, februari 13, 2017 0 8

 

 

 

 

Hej från sovrummet!

Ligger & göttar mig med nya magasin (Residence & Mama) i sängen, kan man ju behöv en seg måndag som denna. Väntar också på att bulldegen jag satt ska jäsa färdig, och på att svärmor ska ramla in.

Hon ska sova över och passa barnen imorgon, för vi ska nämligen se till att ha dem hemma nu innan resan. Det går hur mycket skit som helst på föris & skola nu (vattenkoppor & magsjuka bl.a) och det vill man inte ha nu.

 

 

 

 

 

En liten eukalyptus har hittat hit, vill ha in nytt vårligt och fräscht i krukorna nu.

 

 

Nu börjar det bli dags att baka ut kardemumma-snurrorna så nu önskar jag fint kväll! Och tusen tack ni gulliga som hjälpte mig med färgfunderingarna, alla på grönt alltså.. hmm, har inte bestämt mig än.

 

Kram

 

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.