VECKANS LISTA

söndag, januari 22, 2017 0 6

 

 

I senaste TWWP läste jag ”Small Talk” med skådisen Malin Crépin och fann jag detta citat ↑

Så bra, kunde varit mina ord.

 

 

 

Jag funderar på om jag ska investera i ett par nya solisar nu till våren, och valet står mellan ett par från Chimi eller Nividas.. Älskar färg och på just solglasögon är det extra kul tycker jag.

(Källa bild 1, källa bild 2)

 

 

 

Jag har konstaterat att marmor inte är det billigaste materialet att komplettera sin inredning med. Har jag väl iofs varit medveten om länge, men när man får ett pris på runt 2500:- för en skiva på 36×142 cm så inser man att en till köksbordet man drömmer om kommer gå loss på kanske det tredubbla..

(Någon som vill sponsra? Hihi)

 

 

 

Jag har beställt den där stora spegeln med en diameter på 110 cm jag suktat efter ett tag, lååång leveranstid verkar det som, men det får det vara värt.

Sen om den hamnar över nya skåpet i hallen, eller om den faktiskt får en plats ovanför matsalsbordet i vardagsrummet återstår att se.

 

 

Fyndat två favvo-bh på rea, bygellösa från H&M. Bästa som finns för mig som har minilökar och avskyr bygel (halkar liksom bara upp till nyckelbenen typ haha).

 

 

 

 

Bokat in efterlängtad spa-dag med en fin vän, ska bli så himla skönt. Perfekt kombo med skön avkoppling och mysigt tjejsnack samtidigt.

 

 

 

 

Jag har klippt mig denna vecka, SÅ välbehövligt då mitt hår är hemskt just nu. Man kan väl lugnt säga att hypotyreos inte gör underverk för hår, hud och naglar precis.

De senaste åren har jag nästan halverat min hårmängd och det är så torrt och sprött så det knäcks när jag borstar det, jättejobbigt tycker jag. Jag har haft ett tjockt och glansigt hår innan men mina sjukdomar har förstört det. Sprött och matt är det numera och jag kan inte få så långt längre som jag än gång hade. (Har väl lite med åldern att göra med kanske..)

Jag trycker i mig mina järntabletter (för min anemi), omega 3, olika b-vitaminer, folsyra, k -& d-vitamin, och självklart mitt levaxin då. Men med en köldkörtel och en tarm som inte fungerar så hjälper det inte så mycket tyvärr.

 

 

Nåja, livet är rätt bra ändå och med våren annalkande känner jag mig extra pepp, så härlig tid framför oss nu!

 

 

Hoppas ni haft en go helg!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.