LÖRDAG

lördag, december 10, 2016 0 5

 

 

 

 

En härlig stor och grön Monstera som står och häckar i en hörn i gästrummet, i väntan på att hamna på rätt plats. Fick den av min fina vän Sophia i födelsedagspresent.

Älskar gröna maffiga växter!

Trodde jag skulle hinna ta tag i lite piff här hemma idag, men icke. Först var jag tvungen att sitta hela morgonen och pilla med en sak som ska bli julklappar till mor & far samt svärmor, och sen bar det in till stan för lite gött vänhäng.

 

 

 

 

 

 

Vännerna bor i Johanneberg så vi passade på att ta en sväng i våra gamla kvarter Lorensberg innan vi landade hos dom, hade Ebba med oss och hon spenderade ju hela sitt valpliv här kring Näckrosdammen så det var mysigt att  ta ett varv med henne och kidsen här.

Men gud vilket grått väder! Helt stålgrått ute och sketamörkt, trots att klockan inte var med än knappt 14 när vi knatade runt här.

 

 

 

 

 

Kan längta tillbaka ibland.. till vår stora lägenhet på Berzeliigatan. Speciellt såhär i juletid med all belysning som lyser upp vårt vackra Göteborg. Tur vi har svärmor och vänner som fortfarande bor lite varstans så man kan hälsa på för lite go stadsfeeling.

 

 

Nu hörni, ska jag bädda ner min lilla sessa, och sedan vänta på mina killar som är på fotbollsmatch.

 

 

Kram och fortsatt fin lördag på er!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.