SNYGG BELYSNING &.. JULPYNT!

lördag, oktober 22, 2016 0 8

 

91-2784d1

 

 

 

Man kan väl knappt få nog av ljuskällor såhär i höst/vintertider, många källor av dämpat ljus framför ett par med starkt ljus ger ett mysigt och varmt intryck.

Lampan ovan är helt galet snygg tycker jag, skulle jag kunna tänka mig vid sängen i gästrummet..

 

 

 belysning-ellos

Adventsstjärna // fönsterlampa // bordslampa // adventsljusstake // bordslampa

 

 

Å kolla den här då, snacka om nostalgi på lille kyrkan. Fylls med barndomsminnen då flera av mina vänner hade en sån och jag som inte hade en var SÅ avis. Den hade ju speldosa med julmusik och jag tyckte den var så fantastiskt fin! Även den här nya modellen har speldosa, som spelar Stilla Natt..

92-3814

Kyrka

 

Ja även om det kanske inte riktigt känns så så är det faktiskt inte superlångt kvar till första advent, bara 5 veckor kvar, och då måste man ju få börja spana juldekorationer. Lena Bjerre gör så fina ting, klassiska, tidlösa.

lena-bjerre-serafina

Ekollon // kotte // gran // valnöt // rådjur

 

 

Ekollonet & valnöten föll jag speciellt för, de finns i två storlekar så det fick bli ett litet och ett stort ekollon (största är 12 x 8 cm)

 

Lite lördagsinspo!

 

 

Nu ska jag köra ett litet städrace här, happy saturday!

 

 

I samarbete med Ellos

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.