BARA INNEMYS

lördag, oktober 22, 2016 2 6

 

 

 

 

Med femtio nyanser av grått ute & ett ständigt duggregnande så har vi faktiskt bara varit inne idag. Faktiskt riktigt riktigt skönt emellanåt. Och för oss som älskar att pyssla så blir det inte tråkigt för det, tvärtom så har vi fullt upp och har både kul & mysigt. Något barnen älskar, och har gjort sedan de var pyttesmå, är att bygga kojor. Det gör vi nog ett par gånger i veckan iallafall, i alla rum förutom köket och i badrummet i princip.. Idag hjälpte jag till att bygga en koja i Valentins rum, och därinne sitter de nu och bygger med plus plus medan Marcus & Martinus går varm på Spotify.

 

 

 

 

 

I torsdags när vi var hemma hos mamma & pappa så fick jag med mig ett lass grejer från vinden, saker som jag hade som liten. Mamma har typ sparat  a l l t  haha, och denna gången fick jag bl.a med mig min gamla vävram, så himla kul. Inez pekade på en liknande häromdagen och sa att hon ville ha en sån, perfekt för nu kan ju hon fortsätta där jag slutade..

 

 

 

Minns att jag brukade göra trasmattor till mina Barbies bl.a, och den här hann inte bli klar..

 

 

 

Och som vanligt när inte pappan är i huset så blir det min ”paradrätt” pannkakor till lunch, hehe.

 

 

 

 

Ja fy sjutton vilken ruggig dag ute, inte ens Ebba vill sticka ut nosen (även om hon måste). Strykande åtgång på stearinljus här inne kan jag säga.

 

 

Kom förresten på att jag glömde ett litet collage i förra inlägget, nämligen på världens snyggaste sittdynor som kommit in hos Ellos denna höst. Vill köpa ett helt gäng och göra myshörnor av!

 

 

sittdynor

Dyna med sydda kanter // lite tunnare dyna // anteckningsbok

 

Anteckningsboken från Le Sac är inte dum den heller.

 

 

Nu kom mannen genom dörren så jag önskar fortsatt trevlig kväll, kram.

6
2 Comments
 • Suss
  oktober 22, 2016

  Så mysigt med koja. Visst har det varit ruggig höst idag men Svea o jag har varit ute på promenader och fixat i trädgården. Kram Suss

 • Helenas enkla vardag
  oktober 24, 2016

  Jag byggde alltid kojor när jag var liten, mina tjejer har nog inte varit lika duktiga som jag, men visst har det byggts kojor. Barnbarnen har ju sitt Teepee tält som jag sydde åt Milian och där inne har de supermysigt med kuddar och filtar. Kul att Inez kan fortsätta väva där du slutade hi hi. Bra att din mamma sparade det.
  Ha det gott. Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.