HÄRLIGA SKÖNHETSPRODUKTER!

torsdag, oktober 27, 2016 1 4

 

 

 

 

Härom veckan fick jag hem ett paket med produkter från Yves Rocher att testa, tack Yves! Jag har faktiskt använt dag -och nattkräm samt ögonserum från märket det senaste och gillar produkterna jättemycket. T.o.m sambon använder krämerna flitigt. Går in sådär skönt i huden utan att varken bli för fett eller stramt.

Nu fick jag lite annat att prova, bl.a smink och det där duopudret är fenomenalt bra måste jag säga. Har använt sedan jag fick det för att verkligen testa innan jag skriver för er om det. Pudret ger liv och lyster och man får en fräsch solkysst look. Ögonskuggorna har jag inte hunnit prova så mycket, för det är faktiskt något jag väldigt sällan använder, några gånger om året bara. Med lite har jag duttat på och jag tycker det verkar sitta bra.

Sen mascaran, wow wow wow! Jag glömde fota borsten på den men den är riktigt supersmal och för mig som gillar väl separerade och inte alltför tjocka fransar så var denna helt fenomenalt bra. En perfekt naturlig look för vardagen, ger längd men inte så mycket volym.

 

 

 

 

 

I den lille flaskan finns ett scrubpulver som man blandar i sin ansiktsrengöring, för att bäst kunna anpassa peelingen till sin egen ansiktstyp. Himla fiffigt och den känns jätteskön. Jag fick med en rengöringsgel, fräsch och tar bort sminket väldigt bra.

 

 

 

 

Fick även ett serum som man ska ta på huden innan dag eller nattkräm, om den gör underverk återstår att se men det är kul att prova nytt!

 

 

Just nu har YR ett bra erbjudande där man får valfri vara utan extra kostnad vid beställning, se erbjudandet här.

 

 

Bara så ni vet så skulle jag INTE tipsa om produkterna om jag inte använt dem eller tycker de är bra. Produkterna är inte heller testade på djur (varken slutprodukt eller ingredienser) och dessutom har de ett miljötänk som jag gillar.

 

 

Nu ska jag strax tuta iväg och hämta spegeln till sovrummet som äntligen kommit!!

Hej så länge!

 

 

I samarbete med Yves Rocher

4
1 Comment
 • Ekenäsliv
  oktober 27, 2016

  Hej beauty!
  Alltid kul att testa nya produkter 🙂
  Jag har fastnat för Rituals produkter som är väldigt bra till min känsliga hud 🙂
  Här har vi sjukstuga och har haft hela veckan så min juvel legat i feber och halsont. Idag känns det bättre, så det känns skönt. Nu ska hon bara återfå lite aptit med… hu, vad hon tappar lätt och hon har verkligen inget att ta av… du vet… aj aj i hjärtat <3
  Spännande med spegeln!
  Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.