EN EFTERLÄNGTAD VINST FRÅN SIKA

torsdag, oktober 27, 2016 6 11

 

 

 

 

Väldigt många veckor senare än först väntat, men till slut fick jag min fina vinst från Sika Design som jag vann hos Starwoman (instatävling) i slutet på Juni. Väldigt väldigt glad för denna vinst, men det hade väl blivit något knasigt med lagerstatusen för vips var den slut när jag skulle få den skickad, istället fick jag den nu i måndags. Lite tråkigt att inte få njuta av den superfina fåtöljen ute under sommaren som var, men faktiskt så passar den lika bra inne så vi får väl mysa i den nu istället. Så får den kanske flytta ut nästa sommar.

 

 

 

 

 

Jag fick välja tyg på dynan och valde ett kraftigt i ljust grått, väldigt snyggt!

 

 

 

 

Åh, skulle vilja ha ett helt möblemang i den serien, men nu har vi egentligen kompletta grupper av utemöbler så jag får väl lägga band på mig..

 

 

För den som är sugen på en sån här så kan jag tala om att den kommer från serien Caroline och finns som både soffa & fåtölj, i färgerna vit eller svart.

 

Kan inte fatta att jag vann, har visst blivit en turgumma på senare år, kanske ska knalla iväg och köpa en Triss-lott..?

 

 

Men hörni, vilken fab torsdag vi fick! Ja iaf vi på västkusten, strålande sol och typ 13 grader, nice! Var på en lång skön promenad med Ebba förut och det var verkligen härligt, och så vackert i skogen.

Måste ut en stund till här nu på efter middagen, ska bara städa undan lite grejer jag dragit fram nu när jag satt upp den fina spegeln i sovrummet. Blev så himla bra vet ni va, måste visa en glimt imorgon.

 

 

Ha en fortsatt go dag!

Kram

11
6 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 27, 2016

  Lucky you!!!
  Värt att vänta på ju!! Woooooow vilken vinst alltså!
  Jag vinner typ aldrig jag… stackarns mig;-)
  Pju, försöker nu sälja av en del på FB Loppis så jag kan köpa lite nytt 😉
  Kraaaaam Anna

  • Catta
   oktober 27, 2016

   Eller hur!! Helt osant att man drar hem en sån kanonvinst, svimmade nästan 🙂

   Loppis är bra grej, ska också försöka kränga vidare lite saker.. man har ju ändå en del som bara ligger utan användning, väldigt onödigt.

   Kram och natti vännen

 • Villa Grön
  oktober 27, 2016

  Vilken tur du har! Ingen dålig vinst heller, verkligen superfin!

  • Catta
   oktober 27, 2016

   Ja men verkligen! Galet bra vinst 🙂 Tack!

   Kram

 • Bella
  november 1, 2016

  Väldigt snygg faktiskt och vilken tur! Måste fråga om krukan bredvid..finns den att få tag på tro?

  • Catta
   november 1, 2016

   tack, ja verkligen! Krukan kommer från Granit, tror bara de ha dem sommarsäsong, de har funnits i minst två år i rad så håll tummarna på nästa år. Annars googla och kolla om någon har till salu 🙂

   Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.