FINASTE ROSA BANDET

måndag, oktober 3, 2016 4 10

 

 

 

Rosa månaden är här och jag har hjälper till att kämpa mot cancern bl.a genom att köpa ett rosa armband varje år, denna gång blev det ett ursött från Lindex. Läder i ljust rosa och med en gullig rosett, perfekt när man kan vara fin och göra nytta på samma gång.

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något, eller hur!

 

 

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Här vankas det vabb för mig imorgon, Josef har varit hemma med lillan idag så imorgon får nog jag vara hemma. Vilket jag tycker är väldigt mysigt att få vara, det är bara det att det är mycket på jobbet och känslan av att man inte kan vara borta är så jobbig tycker jag.

Fler som känner som jag?

 

Kram på er!

10
4 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 3, 2016

  Superfint! Det har jag inte sett än.
  Köpte en vanligt rosa band på ICA idag iaf. En början…

  Vet du, jag älskade att vabba, kan faktiskt släppa det med jobbet då, för det löser sig och är så himla världsligt.
  Nu fyller Tyra 12 i januari och den tiden ar bye bye…
  Så tänk inte så vännen, viktigast är att bra mysa med din lilla Inezskatt <3
  Kramar Anna

  • Catta
   oktober 3, 2016

   Ja visst är det gulligt!

   Självklart är tiden med lillan viktigast, men när man är så himla få som vi är så blir det så himla mycket mer för de andra.. Dessutom ska även mamma (som jag jobbar med) vara borta imorgon så det kommer bli supertufft för vår kollega på admin. Säljarna kör ju sitt race och vi är bara tre..
   Men det får lösa sig helt enkelt.

   Kramis

 • Helenas enkla vardag
  oktober 3, 2016

  Åh så fint det var. Ja det klart man ska hjälpa till. Tycker dock att de borde löst gåtan vid det här laget, men chanserna är ju iallafall bättre än de var tidigare. Min dotters kompis har fått elakartad bröstcancer vid 27 års ålder. Fruktansvärt tycker jag.
  Ja visst har man dåligt samvete när man är hemma. Nu är jag själv hemma för att jag är sjuk och visst känner jag dåligt samvete för det också.
  Kram Helena

  • Catta
   oktober 3, 2016

   Håller med, och jag är övertygad om att lösningar redan finns, men att det inte används av olika anledningar. I den utsträckning det borde åtminstone..
   Fy så fruktansvärt för din dotters vän, och alla närstående såklart. Hoppas hoppas hon blir bra.
   En tjej på Hönö fick det i ännu yngre år, samma som hennes mamma dog i när hon var liten. Men nu är denna tjejen frisk och det är helt fantastiskt att hon överlevt den fruktansvärda kampen.

   Stor kram, och krya på dig 🙂
   Catta

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.