FÖR FRILUFTSFAMILJEN

tisdag, augusti 23, 2016 0 8

 

 

Inlägget nedan är en sponsrad artikel.

 

 

Vår familj gillar verkligen att vara ute i naturen, gärna i flera timmar, och med välfylld picknickkorg. Så man kan slå sig ner på något fint ställe och ha det mysigt.

Så härligt när man har hund, att kunna släppa henne lös och slippa tänka på om någon skulle bry sig. Så glad över att vi har så nära till skog och mark.

Men ska man vara ute i flera timmar och vandra, i både vått, torrt, kallt och blåsigt, så gäller det att vara rätt klädd. Vilket jag sällan är, nej jag kör oftast med en stor stickad olle, tights, och på sin höjd stövlar (oftast sneakers). En ganska mysig outfit, visst, men inte så praktisk.

Har ofta tänkt att jag ska införskaffa rejäla funktionskläder för just utomhusbruk, jacka som skyddar mot både vind, regn och kyla, och som andas. Likaså byxor, någon skalvariant som är lätta och smidiga.

Barnen är ju rätt så full-kitade iofs, i.o.m förskola och skola, med all utomhusaktivitet det inkluderar. Det kräver ju att de är rätt klädda.

 

 

Funktionskläder

 

 

Kläderna på bilderna kommer ifrån Engelbert Strauss och där hittade jag både underställ och överdrag till både oss vuxna och till barnen. Även kängor och stövlar. Perfekta arbetskläder (till trädgårdsjobb inte minst) dessutom, och till bra priser.

Något att investera i nu till hösten helt enkelt.

 

Jag skulle även vilja investera i ett nytt kameraobjektiv, ett fast som tar riktigt skarpa bilder, mitt stora objektiv (som tar bättre än mitt lilla) är så klumpigt.

 

 

Fin tisdag till er, kram.

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.