MINIME

tisdag, juni 21, 2016 3 10

 

 

 

 

Denna lilla loppa alltså..

Världens roligaste goaste underbaraste lilla varelse, men ack så krävande ibland alltså haha.

Och jag vet  p r e c i s  var det kommer ifrån.. yes, från moi hehe.

Jag var precis lika tjötig, aktiv, galen, klättrig, ettrig, farlig, busig & sjövild som hon.

Jag gillade inte heller skor, hade kolsvarta fossingar maj-september, tovigt långt stripigt hår som man absolut inte fick klippa (jag har typ fått tvångsklippa lillan), och jag totalvägrade tråkiga byxor. Nä, fladdriga kjolar som stod rakt ut när man snurrade skulle det vara.

Och jag slog mig, fan vad jag slog mig. Har haft 6 hjärnskakningar i mitt liv (varav 4 i yngre barndomen), från att ramla ner från träd mm, så jag är rädd för vad jag kanske har att vänta..

Tänk att man kunde få en tös som är en exakt kopia av en själv, det är ju faktiskt ganska häftigt det där med gener ändå, eller hur!

Och läskigt..

Hon har sån otrolig energi, blir aldrig trött utan måste aktiveras morgon till kväll. Det ska cyklas, byggas kojor, klättras, bakas, pysslas och hållas på nonstop.

 

Och sonen, han är en kopia av pappa Josef, han fick det där lugnet -och lite mer icke narcissistiska drag än vi flickor haha. Vi som gärna vill spexa och stå i centrum, toka oss och synas (jag har väl tack och lov lugnat mig lite).

Fint med en av varje ändå, olika men helt fantastiska och man älskar ju dem precis lika mycket bägge två ♥

 

 

 

 

 

Hon är också en ”bug-lover”, småkryp av alla de slag diggar hon.

 

 

 

 

Någon som har lika olika syskon/barn?

 

 

Nu ska jag ut i kvällssolen här, vi har ju haft regn och kallt i flera dagar så har man längtat!

Kram & mysig kväll!

10
3 Comments
 • Therese
  juni 21, 2016

  Vad roligt med dessa likheter:) Har en son som är i gasen från morgon till kväll, ska hända nått hela tiden, puuhh..vi orkar inte alltid med hans tempo. Brukar säga att han är lik sin mormor som verkligen är precis lika. Mellansonen är lugnet själv, dock extremt envis, med utbrott dagligen, enligt mina föräldrar var jag precis lika:) Men de är verkligen h e l t olika. Lilltösen får vi väl se, verkar vara en väldigt bestämd dam iaf:)

  • Catta
   juni 22, 2016

   Ja visst är det roligt! Underbart 🙂
   Perfekt för mormor att passa den äldste titt som tätt då, så kan de vara aktiva ihop 😉
   Bra med bestämda damer ändå, de behöver lite skinn på näsan i denna hårda värld.
   Min son, som är den lugna, han får också en del såna utbrott. Eller mer bryter ihop känslomässigt, lille gubben.. Men tempot är tranquilo, och det är rätt skönt hehe.

   Ha det fint!
   Kram

 • home2tiny
  juni 23, 2016

  Och hon är ju bara såååå söt och charmig det lilla yrvädret. Jag har eller egentligen hade två helt olika killar när de var små, en bubbligt pratsam, påhittig och glad…alltid och en mer allvarsam, mer butter och tillbakadragen… men nu sen de blivit äldre är det betydligt mer lika… Här blir det en lugn midsommar efter allt som hänt och resan till Berlin blev inställd… men, men det blir mysigt ändå…. Hoppas allt är bra med dig finaste och att ni får en mysig och härlig midsommarhelg. Stor varm kram Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.