GLAMMIGA FLIPPISAR

torsdag, juni 23, 2016 4 4

 

 

 

 

New in, en småprålig variant av flipflops.

Lite tant-ish sådär.

 

 

 

 

 

Tycker de är söta med sin rosett & strass, och riktigt sköna är de med. Snyggt att tex klä upp ett par slitna grå jeans med dem.

Jag älskar mina Havaianas och skulle lätt kunna gå i dem varje dag, men de är till vardags (hemmalunk), de här skulle jag kunna ha till jobbet t.o.m.

 

Ni som är sugna hittar dem här, hos Boozt

 

Tips också att Boozt har ”Crazy Deals” idag, på följande:

Utvalda varor har blivit nedsatta med upp till 50%! Inkluderar märken som Tommy Hilfiger, Odd Molly, Ganni, Ilse Jacobsen, Gant, Lyle & Scott, Matinique och Seven Seas. Endast idag – slutar vid midnatt!

DAM

HERR

 

Även Odd Molly och MOLO inkluderas!

Till exempel från Odd Molly:  Canna Cardigan

 

 

 

Torsdag!

 

 

Och dan innan midsommarafton.

Blir en fixardag för mig, måste fixa mig själv en hel del, vaxa, raka, fila, skrubba och sånt där (aptråkigt). Något jag sällan känner att jag har tid till. Lat på den fronten haha. Men nu med stundande bröllop där jag ska ha en outfit som kräver släta fossingar (vem vill se skalkar i guldskor liksom?), släta ben och en fräsch hy/hud. Jag är supertorr och den första sommarbrännan har börjat flaga lite nu den senaste veckan.

Lite mani -och pedikyr är på sin plats med.

Gillar ni att fixa er och hålla på i timmar i badrummet?

Det gör INTE jag. Nä jag har hellre jord under naglarna, en knut på huvet och slacks haha. Sen är det roligt att göra sig fin också såklart.

Konstigt ändå, att jag föredrar slappis-stilen, med tanke på hur mycket jag älskar mode, inredning och vackra ting..

 

Nåja, nu ska jag sluta babbla och fixa lite mellis till mina små ♥

Kram och fin dag till er!

 

 

Adlinks

 

4
4 Comments
 • anette
  juni 23, 2016

  Snygga! Jag gillar tantish. Önskar sig en trevlig midsommarhelg. Kram Anette

  • Catta
   juni 24, 2016

   Detsamma till dig!
   Kram

 • Ulrica
  juni 24, 2016

  Vilka söta flippisar :-).
  Jag är precis som du.. gillar inte att fixa och dona med mig själv även fast jag gillar mode och så. Jag fick faktiskt en kommentar från en av våra yngre kollegor på jobbet, hon trodde inte ens att jag visste vad ”fulkläder” var och att jag nog inte visste hur sjabbigt man kunde gå klädd hemma. Jag fick nästan panik och kände att ”shit, vad har dom för syn på mig”.. jag berättade kvickt att jag trivs bäst i en sju nummer för stor tisha, raggsockor, ingen behå, inga smycken och håret i en stor knut på huvudet, eller varför inte ett par slitna byxor, gummistövlar och en gammal trasig fleecejacka och vara i skogen :-).

  Glad midsommar, fina du :). Ha en underbar dag!
  KRAMAR

  • Catta
   juni 24, 2016

   Haha härligt Ulrica, kul att vi är lika där 🙂 Sen tycker jag att om man går lite sliten hemma så är det desto roligare att piffa till sig sen, när förändringen blir stor!

   Fin midsommar till dig med snygging!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.