EN VACKERT STYLAD 1:A

torsdag, april 28, 2016 4 4

 

5163511

 

 

 

Entrance Fastighetsmäkleri kan det där med styling & bilder.

Känslan de fått till på denna charmiga 1,5:a på Kungsgatan i Göteborg är superhärlig tycker jag. En riktig liten karamell, om än en dyr sådan..

 

 

 

5163507 5163479 5163497 5163519

 

 

Fler bilder & info, här.

 

 

 

God morgon finingar!

 

 

Sitter med en ”balja” kaffe och försöker vakna till liv, jäääsp vad trött jag är.. Vet iofs den förmodade orsaken, nämligen anemi (blodbrist). Något jag lidit av mer eller mindre i runt 15 år, och nu när jag tog nya prover låg jag under 100 i blodvärde, inte konstigt att jag varit så slö och håglös.. Även köldkörteln fortsätter att krångla och jag får höja dosen Levaxin igen. Känns lite hopplöst ibland faktiskt, förstår inte varför det bara går utför, jag är ju ett litet envetet starkt energiknippe egentligen. Trött på att vara sjuk.

Bara att fortsätta knapra Levaxin, järntabletter (=magproblem) och lite annat, för det här verkar ju inte försvinna.

Men jag är pepp på livet ändå!

 

Ni då, mår ni bra?

Vet att en del av er lider av samma crap som jag, en del skriver i kommentarsfältet och en del mailar, bra tycker jag. Toppen om man kan hjälpa varann, tipsa om alternativa vägar/medicin till att må bättre osv. Jag har ju bara haft hypotyreos i ca 3 år och vad jag har förstått så kan det ta lång tid innan man hittar rätt dos och behandling.

 

Nu ska jag inte gnälla om mer detta utan önska er en fantastisk dag! Hoppas på några fler plusgrader på termometern idag, för huuuuu va kallt det varit det senaste, brrr.

Kram kram!

4
4 Comments
 • Helenas enkla vardag
  april 28, 2016

  Men så tråkigt! Vet man orsaken till anemin? Förstår att du varit trött. Nej järntabletter är inte kul att äta, de flesta blir förstoppade, jag fick diarré av dom. Tur att du har lite energi kvar. Krya krya Kram Helena

  • Catta
   april 28, 2016

   Ja det är segt.. Det är min kroniskt sjuka tarm som gör att jag inte tar upp vad jag behöver i maten. Äter alltid järn, b12, b6 och folsyra men nu får jag alltså öka järnet.
   Var lite bättre ett tag men det går i skov och det är något jag får leva med, tyvärr.

   Tack fina du, kram

 • Jecka
  april 30, 2016

  Ja klarade inte heller att ta järntabletter då magen sade stop! Men då pröva jag istället från apoteket Maltofer droppar:)! Hb steg myki bättre o inget int i Magen alls el andra besvär!:) kanske löns att pröva?! Stor krya o kämpa kram! Ha en fin fortsättning på helgen:)! Kram jecka

 • Katarina
  maj 1, 2016

  Blutsaft brukar vara mer skonsamt för magen.
  Hoppas du mår bättre snart!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.