ATT KUNNA ODLA VIN

fredag, april 29, 2016 0 4

 

 

 

 

..eller åtminstone få någon druva..

Med från Italien fick jag med mig en liten ympad vinranka, av sorten Favorita, och tanken är att den ska få komma ner i jorden nånstans ute i trädgården.

Vi får väl se om den tar sig, alltid kul att prova!

 

 

 

 

 

 

Hej fredag!

 

 

Här har vi softisch kväll, barnen & J kollar på Amigo, men jag klarar inte av det programmet (så hysteriskt) så jag tog lite snabb datortid 😉

Surfar mest mattor, jag håller på och velar mellan olika stilar till vårt vardagsrum. Enfärgad eller lätt mönstrad, rya eller slätvävd.. Ja det är svåra val hehe.

Jag är ju superförtjust i mattan Tanger från Ellos som vi har i gästrummet och funderar faktiskt på den större (denna) till v-rummet, men kanske blir tråkigt. Bara så lockande att klicka hem den, till så bra pris dessutom (40% på valfri vara). Men så drömmer jag ju om mattan från Layered som jag skrev om härså himla fin och lyxig känsla på den. Den kostar tyvärr en halv förmögenhet.. i mina mått mätt.

 

Får se vad det blir tillslut!

 

 

Nu ska jag hoppa ner i soffan igen så jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och en go helg!

Kramen

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.