PUDRIGT BLUSTIPS

lördag, mars 12, 2016 2 9

 

 

 

 

En av mina favvofärger är svagt puderrosa/nude, så därför blev jag himla glad när jag sprang på den här söta blusen när jag var inne på Åhlens senast (deras egna märke Å).

Fin till både vardag, jobb & fest. Till jobbet skulle jag ha den till ett par hela jeans (trashiga går ej för sig då) plus ett par ballerina eller varför inte mina nya sneakers (här). Till fest hade jag nog behållt de trasiga jeansen och slängt på mig ett par höga klackar till.

 

 

 

 

 

 

Härligt nu med mer och mer ljusa och pastelliga toner i butikerna.

 

 

 

Hej lördag!

 

 

Vaknade med skallebank idag, så jag har försökt ta det lite tranquilo. Tagit migränpiller och nu känner jag mig bakis, som jag alltid gör.. Inte kul alls faktiskt men nu är värken borta iaf.

Jag som var så sugen på att träffa vänner och ha lite vinkväll idag, men får bli en annan gång istället.

Får ladda upp med lite gott senare till Mellon, ska ni se?

Vi har knappt sett några deltävlingar, bara en och annan låt sådär. Vi är inga superfans precis, men idag ska det bli kul att titta tycker jag, det gäller ju trots allt att kora en vinnare till Eurovision!

Spännande spännande..

Har ni någon/några favoriter?

 

 

Kram och fin lördagskväll!

9
2 Comments
  • Suss
    mars 12, 2016

    Så snygg blus och så härlig färg. Hoppas du piggar på dig vännen, kram

  • Agnethe
    mars 13, 2016

    Jätte fin både färg o modell.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.