NYA VÅR-SNEAKERS, CHECK!

måndag, februari 29, 2016 6 9

 

 

 

 

Älsk på mina nya pjuck från H&M!

Sköna och i äkta läder (premium quality), i färgen puder, visst är de fina!

Tycker H&M blir bättre och bättre på skor, och priserna är toppen. 499:- för dessa är rena fyndet tycker jag.

 

 

 

 

 

 

Bjuder bara på några close-ups. Ska försöka blir bättre på hela outfit-bilder, så sällan jag känner mig tillräckligt pepp och fräsch för poserande på bloggen nyförtiden bara..

Kanske blir det bättre nu när man snart får lite färg på näsan och får mer energi! Om ni uppskattar inlägg som typ ”dagens outfit” vill säga.

Måndag och sista dagen i fabruari, tjohoo!

Äntligen har vi första vårmånaden här, som vi väntat, eller hur! Ingen garanti för sol och värme trots det dock, året Valentin föddes (-10) låg snön tjock mars ut vill jag minnas.. :S  Men det får vi ju inte hoppas på i år, nä nä, jag hoppas på temperaturer över 10 och strålande sol  e v e r y  d a y 🙂

 

 

Idag vaknade vi ju till den fantastiska nyheten att den strålande Göteborgar-bruttan Alicia Vikander kammade hem en Oscar!! WOW säger jag bara, fantastiskt roligt. Var länge sen senast en svensk kvinna gjorde (och bara två har gjort det tidigare). Ingrid Bergman -44, -56 & -74 och Greta Garbo  -55 (heders-Oscar).

 

Hurra för henne!

Tyvärr har jag inte sett The Danish Girl än, så personligen kan jag inte bedöma hennes insats i just den, men jag har sett andra filmer där hon varit superbra.

Har ni sett filmen? Måste ses känner jag.

 

 

Nu önskar jag fortsatt fin måndag och go start på nya veckan, kram!

9
6 Comments
 • Emely
  mars 1, 2016

  Super snygga! Har aldrig provat skor från HM, fördomsfull som jag är. Men kanske är värt att kika lite trots allt 😉

 • Catta
  mars 1, 2016

  Gå till butik och prova, tycker de är minst lika sköna som många andra skor jag har. För var det lite sisådär kan jag tycka, men nu har de blivit såå mycket bättre. Jag köper bara skor i läder, syntet är aldrig skönt tycker jag personligen, men man kan tycka olika.

  Kram

 • Catta
  mars 1, 2016

  Förr.. inte för

 • Karin
  mars 2, 2016

  Hej ! Har en fråga om din kappa den från second Female Somali tror jag den heter min blir nopprig och det efter ganska lite användning av kappan. Såg ju att du hade en likadan hur är det med din kappa ? Tycker att den inte var superbillig så vill man den ska hålla kvalitén . Tack på förhand :)))

  • Catta
   mars 2, 2016

   Hej!
   Vad tråkigt att den blivit nopprig, och efter bara lite användning. Jag har inte märkt något på min än men så använder jag den inte så mycket heller. Knappt en gång i veckan. Behöver vara mer praktiskt eftersom jag cyklar till och från jobbet oftast, i Göteborgs-väder.. 😉

   Kan du inte reklamera om du känner att du är missnöjd? Det tycker jag nog.

   Kram

 • Johanna
  februari 26, 2017

  Hej! Vilken fin blogg du har! HM har dessa snygga sneakers även i år! Är sugen på att beställa, men osäker på storleken. Jag har vanligtvis stl 38. Snälla, kan du tipsa mig om storleken? Ska jag beställa 38:or? Eller är det bättre med 39:or? Supertacksam för svar! Kram ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.