ÖNSKAN JUST NU

tisdag, februari 16, 2016 2 5

 

 

 

 

Mina barn avskyr vinterkläder.

Det gnälls och gnys vareviga dag på termobrallor, fleecetröjor mm.

-NÄR ÄR DET SOMMAR EGENTLIGEN MAMMA??! Frågar Valentin med desperat röst.. -Jag orkar inte ta på mig mer, orkar inte frysa mer..

Så nu. Vill vi ha sommar. Eller vårvärme som inte kräver overaller åtminstone.

Men inser att det är nog ett tag kvar tills dess..

Personligen har jag inte så mycket emot kyla, har ganska bra tålamod när det gäller vinter, och t.o.m gillar det. Nöjer mig med ljusare dagar än så länge.

Men dag ut och dag in med vinterknäckta barn har jag liksom tröttnat på. Har ingen positiv övertalningsförmåga kvar till det där med vinterkläder. Det blir mest tjat, och det är inget kul.

Och visst längtar även jag efter sommaren, särskilt när man tittar igenom härliga bilder på datorn, som den ovan från förra sommaren.

En ljuvlig dag av svensk sommar ♥

 

 

Ni då, längtar ni?

Kram och ha en fortsatt fin tisdag!

5
2 Comments
 • Renoveringshuset
  februari 16, 2016

  Jaa, nu får det gärna bli vår.. Älskar April-månad!! ♥ Idag kändes det som vår här hemma, när solen tittade fram och det var någon plusgrad.. 😉

  Kraam Therese

 • Ekenäsliv
  februari 16, 2016

  Håller med dina gryn!!
  Hatar med vinterkläder..! Tjocka bulsiga jackor…hu, nä jag gillar det inte alls 🙂
  Snart kommer våren… lite tålamod till..
  **************
  Ja du, det är verkligen skönt att vi har en lösning.. Men det är ganska jobbigt nu för lillefi med alla frågor.. Hon har haft ont i huvudet och mått dåligt både må o ti efter skolan… Om hon inte känner sig pigg imorgon är vi hemma så hon får vila lite. Sen är det två dagar till bara…
  Men det har tagit så enormt mycket energi det här… Inte bara på henne. Så det ska bli skönt för henne med lov och sen börja om på nytt.
  Pratade med rektorn igår som undrade varför vi skulle byta. Men hon förstod inte alls och var inte särskilt trevlig kan jag säga…
  Så det är helt rätt beslut.
  Å nu måste jag gå o natta…
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.