GULDIGT FRÅN BLOOMINGVILLE

onsdag, februari 17, 2016 1 6

 

Bloomingville

 

 

Mycket fint vårnytt hos Bloomingville och bland mina absoluta favoriter hamnar bordsspegeln, uteduschen, vägglampan, vispen och silarna. Himla tjusiga grejer.

(Finns här)

Just en sån där utedusch, i ett utespa.. vore en dröm..

Inte aktuellt så länge vi bor i ett radhusområde kan jag säga hehe. Nä, det får bli i ett mer insynsskyddat boende, om man vill slippa publik vill säga.

Vi får nöja oss med lite annat piff i trädgården, ja den lilla vi har. Finns en hel del att greja med ändå, och tur är väl det för annars hade det kliat i mig av frustration. Måste hela tiden ha ett projekt av något slag framför mig, roligaste jag vet.

 

 

 

Onsdag

 

 

Ja då har halva veckan gått, wihoo!

Längtar verkligen till helg, för förra var inte den skönaste. Nä, en hel del stress faktiskt. Vi lade nämligen ut vår bil till försäljning, privat, på Blocket.. (Man brukar tjäna mest på det). Och det är lite småjobbigt att inte veta om man får sålt den, vilka som hör av sig och vilka som vill komma, kolla, pruta och vara allmänt jobbiga haha. Jag fick lägga ut den, Josef ville hellre lämna in på bilfirma och slippa säljsnacket. Men då hade vi inte fått lika mycket.

Hur som, det gick ursmidigt, vi la ut den på lördagen och på söndag sålde vi den. Så jag stressade upp mig i onödan. Var många som hörde av sig, men mest på mail (skönt att inte bli nerringd).

Så nu är V70:n såld och en piggare V60 rullar vi nu vidare i. Med automat! Japp, nu när jag väl har mitt körkort så behövs inte de där växlarna mer 😉

Glidigt värre hehe.

 

 

Ha det gott vänner, så ses vi imorgon igen.

Kramis ♥

6
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.