REAN REDAN IGÅNG

fredag, december 18, 2015 1 6

 

Ellos rea

 

 

Tänk att man kan rea-fynda saker redan innan jul nuförtiden. Det är så man funderar på att skjuta upp julafton lite.. Då hade man ju hunnit fynda allt på rea, i princip.

Ovan har jag plockat ihop några favoriter på Ellos rea, ur kategori inredning, som ni hittar här.

 

 

 

Hej fredag!

 

 

Herregud, min mage står i alla hörn efter dagens julbord. Vi kör alltid lunch-julbord med jobbet, mest för att alla som gått i pension från företaget också är bjudna och alla de äldre orkar inte riktigt med restaurangkvällar.

Ganska skönt tycker jag ändå, för jobbdagen går fasligt fort, 2,5 timma var vi borta och tryckte i oss en massa godsaker.

Hur gott som helst var det och det är alltid lika trevligt med ett besök på min gamla arbetsplats, som Sjömagasinet faktiskt är. Gott att få krama om gamla kollegor.

Men som sagt, herregud vad mätt man blir av julmat, alla goda sillar och andra läckerheter från havet, som är i fokus här. Köttbullar och prinskorvar kan man trycka i sig hemma tycker jag, man ska passa på att äta de dyra delikatesserna på resturang. eller hur 😉

 

 

Nu tar jag fredagskväll hörni, avkoppling!

Kramis

 

 

 

Adlink

6
1 Comment
  • Emely
    december 20, 2015

    Den gråa filten klickar jag gärna hem 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.