TÄVLING & RABATTKOD!

torsdag, oktober 8, 2015 15 12

 

tinyroom.se

 

 

Då var det äntligen dag för en fin tävling igen här på bloggen, denna gång i samarbete med Tinyroom.se, barnbutiken med de mest ljuvliga ting man kan tänka sig!

Här hittar man coolaste belysningen till barnrummet, men också massor med annan härlig inredning & leksaker mm.

 

Vinnaren får ett presentkort på 300:- att handla varor för i shoppen, toppen va!

 Och för att vara med och tävla vill jag att ni talar om vad ni skulle köpa och varför om du vann?

 

Inte nog med att ni kan vinna ett presentkort, ni får även 15% rabatt i butiken under hela tävlingperioden med koden ljuvamagnolia, perfekt till lite tidig julklapps-shopping 😉

 

 

Tävlingen pågår i 10 dagar och avslutas söndag 18/10 kl. 23.59.

 

 

Lycka till!

12
15 Comments
 • Johanna Johansson
  oktober 8, 2015

  Åhh denna tävling måste jag vara med i. Så väldigt mycket fint, men om jag skulle välja något så skulle jag nog välja glassen i trä samt brödrost också den i trä. Fröken här hemma älskar nämligen att bjuda på fika och allt där till. Dessa saker skulle passa samlingen helt perfekt:-D.

  Kram Johanna

 • Anette
  oktober 8, 2015

  Vill gärna vara med och tävla. Det jag skulle välja är den söta svamplampan som jag skulle ge till min underbara systerdotter, den skulle lysa så fint i hennes rum.

 • Sandrah
  oktober 8, 2015

  Ååå denna tävling vill jag vara med på ?
  Jag skulle vilja köpa en light Box till min tjejs rum som kan lysa för henne när det är dags att flytta till eget krypin.

 • sara
  oktober 8, 2015

  Om jag skulle vinna tävlingen skulle jag köpa Tinylights kanin. Min 4 åring är tokig i kaniner och har länge önskat sig en kaninlampa. Hon är dessutom mörkrädd och vill sova med lampan tänd. Jag tror hon skulle sova gott med denna kanin lampan.

 • Ida
  oktober 8, 2015

  Men åååå va kul! Detta kan man ju inte missa att tävla om:)
  Så väldigt mycket fint!! Skapar stort ”ha begär”.:))
  Men om jag nu skulle välja en sak att köpa så hade det blivit en light Box till min lilla killes rum!! Hade varit så fin där:)).
  Håller tummar & tår!

 • Laila
  oktober 9, 2015

  Safari animals väskorna var söta! De skulle passa utmärkt i dotterns rum som jag håller på och fixar. Massa förvaring behövs för småsaker och dessa kommer även lekas med.

 • Frida Elmgren
  oktober 9, 2015

  Hej hej!

  Oj vad mycket sött det fanns härinne men love at first sight blev mot http://www.tinyroom.se/inredning/lightbox-a3.html för citatet som var uppe nu fångade snabbt mitt intresse men jag gillar att man kan altinera med denna boxen och välja egna citat. Helt underbar!

  Jag håller tummarna på att turen kommer till mig och passar samtidigt på att önska dig en riktigt härlig helg! Hälsningar Frida Elmgren

 • Maria & Johan Sandström
  oktober 9, 2015

  Hej! Vi hade valt en eller ett par posters till Oskar då han äntligen ska få ett eget rum! Vi har precis köpt en gård och börjar planera inredning 🙂

  Mvh Maria & Johan

 • Liw
  oktober 10, 2015

  Åh det finns ju sååå mycket fint! Men jag hade använt presentkortet till en filtbollsmatta till sonen, han är så avis på syrrans fina matta 🙂

 • Annelie Persson
  oktober 12, 2015

  oj detta vill jag ej missa,,,mycket fina saker att välja på,men jag skulle köpa klossarna (i alla regnbågens färger)299kr,mina barnbarn som fyller 1 år 0ch 2 år nu i okt o nov skulle ha mycket nöje med dom,,,,,,,Mvh Annelie P

 • Emma Alexandersson
  oktober 14, 2015

  Jag skulle köpa Batmanlampan till Wilmers rum. Han älskar Batman och den hade passat bra bredvid hans Batman poster vi köpte i somras.

 • Malin Svensk Björck
  oktober 14, 2015

  Hej!
  Vilken underbar tävling !
  Om jag vann skulle jag köpa detta:
  http://www.tinyroom.se/inredning/kvadratiska-vagghyllor-3-pack.html

  Min lillasyster är ensamstående mamma och har bott hossin pappa med din lilla son. Men har nu fått ett andra hands kontrakt och flyttat. Nu finns det plats till sonen och saker till han. Hon och han skulle älska dessa!
  Vill så gärna skämma bort den lilla älsklingen eftersom jag pgaen hysterektomi inte kan få egna barn.

  Ja en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 • Annica jonasson
  oktober 18, 2015

  Åå vilken rolig tävling:) om jag vann skulle jag välja de tre väskorna i pastell som skulle passa ljuvligt i min dotters rum att lägga massa skojigt pyssel i:)

 • Fröken i Söder
  oktober 18, 2015

  Hej!
  Verkar som om bloggeventet jag totalt har missat var kul.
  Om jag vann skulle jag köpa en glassnattlampa till fyraåringen!
  KRam Stina

 • Frida R
  oktober 19, 2015

  Vilken fin tävling! Och hjälp så svårt att välja ut något av allt fint de har. Men jag skulle välja en lightbox! Den har stått på dotterns (host host mammans) önskelista länge 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.