HELG-BUKETTEN

lördag, oktober 31, 2015 5 9

 

 

 

Lite Halloween-inspirerande bukett med svartmålade stora blad, tillsammans med lite ”snällare” rosa liljor.

 

 

 

 

Vasen Malva från Artilleriet är fortfarande en av mina stora favoriter här hemma.

(Jag har den stora)

Och mitt ”Ikea-hack”, skåpet Ivar älskar jag, här ser man ganska exakt hur den blå färgen ser ut (har haft någon inställning på kameran när jag visat tidigare, där färgen inte stämt riktigt), lite sotigt blå kan man säga.

Benen är spraymålade i antikguld/mässing.

Inget tacksamt ljus att fota i nu precis, hoppas på lite soool..

 

 

 

God förmiddag!

 

 

Sitter i soffan och har lite ”egentid” medan Josef och barnen handlar lördagsgott. Skönt att få vila lite, vi hade nämligen ett städ-race här tidigt och storstädning tar på krafterna, eller hur!

Monterat ihop ett städskåp i tvättstugan med, behövde lite mer förvaring, till snabeldraken bl.a.

Strax ska jag ge mig ut på måla färdigt farstun som blir vit och fin, sen blir det nog bara soft lördagsmys här hemma, känner för film och gos med mina små.

 

 

Hoppas ni har en fin lördag!

Kram

9
5 Comments
 • Rebecca Pecci
  oktober 31, 2015

  Den där blå skänken är alldeles ljuvlig! Jag som har nästintill förbjudit blått i mitt hem blir mer och mer sugen på något liknande. En tjusig färgklick som är så fin med mässingen. Själv spenderar jag dagen på barnakuten och sitter med en sovande J jämnte mig. Bakteriell lunginflammation och väldigt dålig:( men skönt att få hjälp och penicillin brukar ju verka snabbt när man väl får det.
  Ha en riktigt mysig Halloween!
  Kram snygging ❤️

  • Catta
   november 1, 2015

   Tack fina 🙂
   Kör på nåt liknande tycker jag, hade suttit som en smäck hos er, och sen kan man ju alltid måla över när/om man tröttnar på det blå. Den känns för övrigt inte jätte blå, särskilt inte nu när det är så mörkt om kvällarna, då blir den liksom bara mörk, men bryter fint till allt vårt vita..

   Stackars stackars er fina kille, hoppas det är mycket bättre idag!

   Kram kram

 • Helenas enkla vardag
  november 1, 2015

  Alltså du har en sådan smak för inredning. Så himla snyggt har ni det. Jag gillar inte blått förutom på sommaren, men det är supersnyggt hos er.
  Skönt med lite egentid och bara få göra inget.
  Kram Helena

  • Catta
   november 1, 2015

   Tack goa du, glad jag blir!
   Jag är inte heller särskilt blå av mig egentligen men den här är inte så knallig så det funkar för mig 🙂

   Ja, det är skönt, bara de där små stunderna..
   Kram

 • Cecilia
  december 28, 2015

  Hej!

  Vilken blå färg målade du med? Tänkte göra precis samma sak och tycker du prickat precis rätt ton! Kommer du ihåg?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.