MACBOOK AIR

torsdag, augusti 27, 2015 6 6

 

 

 

Äntligen har jag fixat mig en ny laptop, min andra ligger nere för räkning kan man säga. Slog till på en Macbook Air, nu när Elgiganten körde kampanj på den härom veckan (inte längre dock). Visst kostar den bra mycket mer pengar än vad man kan få en hygglig dator av ett annat märke för, men nu är det så att jag länge längtat att få jobba med mac istället för pc och jäklar vad smidig den är! Hur bra som helst känns den, so far 🙂

Gillar att den är så nätt, väger knappt nånting (perfekt att packa ner inför Greklandsresa så jag kan uppdatera er lite då och då 😉 ).

 

 

 

 

I Pallo-vasen står några enkla kvistar av de sista blommorna vi har i trädgården (måste plantera mer nästa år!!), stjärnflocka är en av mina absoluta favoriter (de ljusa blommorna).

 

 

God morgon!

 

 

Vår lediga dag är här och vi kör lugn morgon innan vi snart ska iväg in till stan och träffa en av mina vänner med sin babygirl. Ska bli så mysigt att få snusa liten.

Ska shoppa lite nödvändigheter inför resan med, plåster, mer solskydd, åksjuketabletter till Inez och lite annat. Idag är det exakt en vecka kvar tills vi sitter på planet ner till OBC på Kreta, vår efterlängtade första familjecharter!!

 

 

Ha en fin dag söta ni och tack för att ni kikar in, tack för alla fina hälsningar, ni är bäst.

Kram!

6
6 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 27, 2015

  Står i valet och kvalet om jag skall köpa en mac book air eller pro, vet dock inte så mycket vad skillnaden är, tror det har med hur mycket bilder man kan spara.
  Så mysigt med Greklands semester, vart var det ni skulle = OBC?? Har också en del blommor som jag vill plantera till nästa år bl.a bolltistel som jag tycker är jättevacker och Allium. Kramelikram Helena
  Har du glömt att svara mig på mailen?

  • Catta
   augusti 28, 2015

   Vet inte heller skillnaden, förutom priset då 😉
   Yes, Ocean Beach Club, Makrigialos på södra Kreta.
   Yes, det har jag glömt.. jag är hopplös!

 • Home2tiny
  augusti 27, 2015

  Men gud så skönt att få komma iväg och till Grekland, lyllos. Funderar på om den där Pallovasen ska få flytta hit till svarta huset, den är ju galet snygg. Ha fin dag vånnen. Kramisar Tina

  • Catta
   augusti 28, 2015

   Älskar den vasen, enkel, elegant och tidlös!
   Ska bli underbart med familjesemester!!

   Kram

 • Ulrica
  augusti 28, 2015

  Välkommen in i Macbook-familjen :-).
  Jag har en Pro, men jag vet egentligen inte vad skillnaden är. Det jag vet är att de är förbaskat smidiga och lätta att använda.

  Ha en riktig toppenresa och först en mysig helg.
  KRAM

  • Catta
   augusti 28, 2015

   Tack 🙂 Oerhört smidig!

   Tack och detsamma!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.