EN GÅRDAGENS

fredag, augusti 28, 2015 4 5

 

 

 

Bjuder på en liten gårdagens!

Lång kappa för en som inte är så lång i rocken (1,67), men men, jag tycker väldigt mycket om denna sköna mjukiskappa från Zara. Vill tipsa om den, för den är ett fenomenalt bra höstplagg tycker jag. Har ju sagt förut att jag är svag för comfy clothes, mjukt och bekvämt men samtidigt snyggt. Denna långa sak är som en stor collage-tröja i skön bomulls-mix.

Den finns här, i två färger. Tips tips!

Svart linne, gammalt från hm.

Byxor från Zara, här

Skor Vagabond, slutsålda tror jag, finns liknande här

Väska Mango, slutsåld, finns liknande här

Klocka Michael Kors, här

Halsband Pernille Corydon, köpt på Hönö men en del av hennes smycken finns här

 

 

 

 

Hej fredag!

 

 

Bästa dagen är här (älskar att kunna säga så nu när sambon inte jobbar helg längre!). Här ska fredgsmysas som bara den, äta gott (har precis ätit stekt torskfilé med kokt potatis och skirat smör, mumsfillibaba!) och njuta av att solen valde att komma tillbaka efter dagar av regn.

Ni då, vad hittar ni på, planer för helgen?

 

 

Ha det bäst!

Kram

5
4 Comments
 • Ulrica
  augusti 29, 2015

  Urläcker :-).. men för mig som är 158 skulle den nog släpa i backen *fniss*.
  Ha en jättemysig helg!!
  Hos oss blev det spontanhäng i soffan igår hos Mickes bror med familj, en enkel pizza och lite bubbel gjorde susen en trött fredagkväll. Idag blir det kräftskiva hos goda vänner. Och idag.. jag har fått klartecken av doktorn att sminka mig lite lätt så idag ska jag äntligen kunna skönja på ett ungefär hur resultatet runt ögonen blev *tjohoo*

  Kram

  • Catta
   augusti 29, 2015

   Haha, hmm ja men det finns ju skräddare man kan lämna in för avkortning hos 😉 Tycker faktiskt den är något för lång även på mig, men jag gillar den så mycket att jag skiter i det..

   Tror vi skrev hos varann samtidigt, så kul när man gör det tycker jag 🙂
   Ha en fab kväll kära du, och gött med att kunna slänga på en gnutta smink!
   Kramis

 • Jessica Meijer
  augusti 29, 2015

  Supersnygg outfit, men allt klär ju också en skönhet.
  Stor kram
  Jessica

 • Suss
  augusti 29, 2015

  Snygg kappa, hela outfiten var snygg´och så är även du . Här är jag jättesugen på att köpa höstkläder… Kram Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.