NYTT I BUTIKERNA

torsdag, juli 30, 2015 2 2

 

Nelly 1Nelly höst

 

 

Man borde verkligen inte vara sugen på ”höstshopping” redan, men jag är det, så vansinnigt mycket.

Särskilt när jag ser sånt här snyggt.

 

Sneakers

Mockaväska

Klocka (grönaktig)

Kort jacka (orange)

Klocka (rosé)

Kort jacka (marinblå)

Svarta skor

Väska (flerfärgad)

Bruna skor

 

Klockorna från Olivia Burton är galet fina tycker jag, finns i flera modeller/färger & har trevliga priser. Klassisk design, ursnygga!

 

 

Hej på er!

 

 

Vilken fin och solig kväll vi fick här, riktigt skönt.

 

Men har ni hört! Igår drabbades vi av en jordbävning här på västkusten, med epicentrum sydväst om Styrsö i Gbg´s skärgård tror man. Runt 3 på richterskalan har jag hört, och det kändes kan jag säga. Fattade inte vad det kunde vara först, hade grannen startat sin Harley Davidsson utanför mitt fönster? Och hur fasen kunde det vibrera kraftigt i soffan samtidigt??

Sen såg jag min söta granne Lisa som stod och snackade med en annan granne och letade efter sina två vettskrämda katter som flydde för sitt liv ur det skångrande huset. Kände du jordskalvet sa hon, jaha var det det sa jag.

Läskigt värre, men coolt som sjutton tycker jag, naturen är powerful!

 

Någon av er som kände?

 

 

Idag har jag och barnen varit hos min fina vän Johanna och hennes familj, några bilder på det imorgon tänkte jag. De har sååå fint hemma!

 

 

Kram och trevlig kväll snyggingar 🙂

2

2 Comments
 • Eva
  juli 30, 2015

  Snygga saker! Jag är också sugen på höstshopping, men jag ska försöka stå emot ett tag till iallafall. 🙂

  Ja jag kände av jordskalvet här nere i Frillesås också. Marken vibrerade bra under fötterna och ett mullrande ljud. Precis som du trodde jag att grannen stod med mc’n igång. Så vi gick ut och tittade men där var ju ingen.
  Och en dryg timma efter det var det någon som var ute och sköt med gevär, bara ett par hundra meter bort. Efter det ville inte jag gå ut med hundarna själv, så jag tvingade med mig sambon. haha

  Kram Eva

 • Helenas enkla vardag
  juli 31, 2015

  Hua vad rädd jag skulle varit om jag kände jordbävning här, vilket vi inte gjorde (Haverdal). Vet att jag gjorde det på Zakynthos ett år när vi var där. Jaa det är väl dags att börja kolla efter höstkläder, Gjorde faktiskt ett riktigt fynd igår, men den kanske passar bäst till våren, men gissar att jag kommer ha den i höst iallafall.
  Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.