BLOGGSTRUL

tisdag, juli 7, 2015 5 4

 

 

 

Hallå hallå & god morgon!

 

 

Blev en ofrivillig bloggpaus på ett par dagar, error med stort E på bloggen har det varit, hua vad läskigt.

Man vill ju inte att allt bara ska krascha och försvinna..!!

Tur att jag har riktiga pärlor till människor att vända mig till när sånt här händer, tack tjejer! (Och mannen med förstås).

 

 

Hoppas allt är fint med er!

 

Har ni sommarväder, eller lika blåsigt och ”höstigt” som vi på the westcoast? Fy så trökigt..

Jaja, kan vara skönt att ta det lite tranquilo, särskilt efter en helg av liiite för sen partynatt. Jösses, fortfarande trött. Vi gick och la oss vid 5 på morgonen.. Men det var värt det, hade en grymt rolig kväll och natt med girlsen. Vi hängde på Backstage på Stora Teatern, som är Push´s sommarklubb. Mycket untz untz, och ungdomar..haha. Herregud, man tillhör inte party-eliten numera, men vi gjorde rätt så bra ifrån oss ändå tror jag 😉

Med en avslutning på Kebabhouse (viktigt att äta) och ett glas resorb så mådde jag helt ok när jag vaknade upp hos Carolines päron på Linnegatan runt 10 på söndagen, skönt.

Vi tryckte i oss en brakfrukost på ett mysigt ställe, innan jag tog bussen hem till mina älskade små och avlöste svärmor.

 

 

Nu ska jag fortsätta mysa med mina gullungar här, och planera dagen.

Vinnare av den fina karaffen/vasen Ponny presenteras ikväll.

 

Kram!

4

5 Comments
 • Hem & Trevligheter
  juli 7, 2015

  Vad skönt att det ordnande sig. Undrar hur? 🙂

  Underbar bild!

  Kram Linda

 • Ekenäsliv
  juli 7, 2015

  Attans så trist, men skönt när det löser sig!
  Här båser det som sjutton med, men vi har soooool 🙂 Det skulle avta med blåsten till ikväll sa de. Hoppas det för jag ska ut och svira med Stina, Fröken i Söder :-)))
  Ha ha , no g kan vi parta än;-) Det gjorde vi med i lördags, men drack oansenliga mängde vatten samtidigt så jag lyckades slippa bli bakis ha ha ha ha 😉
  Ha en fin kväll nu ska jag hoppa i duschen!!!
  Kraaaam Anna

 • home2tiny
  juli 7, 2015

  Alltså teknikstrul är lika med psykbryt…. Vilken tur att allt löste sig men jag förstår att du morrade. En utekväll med girlsen var inte igår för mig då….. är alltid lika roligt men tyvärr på tok för sällan. Hoppas du haft en toppendag och tack för tipsen hos mig, bänken är redan flyttad och många prylar åkte väck……Kramisar Tina

 • Fru Vardag
  juli 7, 2015

  Åh nej inte din blogg också. Var det uppdateringarna? Jag ligger efter med någon uppdatering och nu vet jag knappt om jag vågar uppdatera mer. Allt det där tekniska är inte min starka sida. Låter som en bra kväll med girlsen. Ha en bra sommar Catta och tack för kommentaren på min blogg. Kram Gabriela

  • Catta
   juli 7, 2015

   Visst är det läskigt!! Inte min starka sida heller..

   Tack detsamma finis!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.