SYRÉNER & SKOKÄRLEK

lördag, maj 30, 2015 4 4

 

 

Älskar skofynd!

 

De här raffiga (pantertants-varning?) stövletterna i ormskinnsmönstrat läder fyndade jag på hm.com för halva priset, kalas! Har spanat på de en tid men inte känt att de varit prioritet för ordinarie pris på 999:-, men så såg jag helt plötsligt att de hamnat under SALE-kategorin och jag slog till för 499:50. Jag menar, det är ju ändå äkta läder, och jag ääälskar djurmönstrat 😉

Men, till det knasiga, nu när jag gick in på hm för att hämta länk till skorna (någon av er kanske är sugen liksom), så hittade jag dem inte på rea längre.. utan till ordinarie pris. Hur konstigt är inte det?? Ångrade de sig? Dessutom så finns det bara strl 40 kvar, här.

(Kan finnas fler storlekar i butik)

 

 

 

 

 

Kanske inte ett par skor jag kommer använda överdrivet (känner ni igen er i sådana köp?), och jag har en del av den egentligen ”onödiga” varan.. Men rätt som det är så dyker det där fest-tillfället upp och då är det skönt att ha en garderob passande för  det. Till jobbet har jag för det mesta låga skor, möjligtvis mina acne-stövletter med halvhög lite bredare klack eller kilklack på sommaren, aldrig stilettos.

De här är faktiskt riktigt sköna ändå, de svarta  partierna på sidorna är nämligen resår, så man drar på de väldigt lätt samt att de inte sitter åt så hårt. Lutningen kan dock var jobbig, men för sånt finns ju geléinlägg och annat som lindrar.

 

 

Hej lördag!

 

 

Tråkväder ute, men det gör inte så mycket för vår tvättstuga blev äntligen färdig i veckan och här har legat ett berg med tvätt efter ca 5 veckor utan. Det blev fördröjt pga av olika anledningar, men nu är det alltså klart!! Vi har givetvis tvättat en del under den här tiden, hos svärmor i stan, men en del saker har vi väntat med. Vår vita soffklädsel bl.a , oj vad solkig den var nu..

 

Så tvätt och städdag denna lördag alltså.

Vi passar såklart på att umgås och ha det mysigt bara vi i familjen oxå, pappan i huset är nu iväg med de små och köper lördagsgodis och annat, sen blir det nog filmmys och playtime. Skönt att ta det lugnt, och ladda för morgondagen, mors dag-kalas, & firande av min bror som fyller 35 samtidigt.

 

 

Vad hittar ni på denna helg?

 

 

Nu ska jag gå ner och bädda rent i våra sängar, njuta av syrendoften från alla buketter i huset och knåpa ihop ett tävling-inlägg inför imorgon, det är något riktigt fint ni kan vinna, missa inte det!

 

Kram kram

4
4 Comments
 • Ekenäsliv
  maj 30, 2015

  GAH!!! Va läckra!!
  Jag tror allt du kommer använda dem! Så snygga!
  O jag gråter en skvätt för mina fötter kan inte sträcka ut sig i höga klackar, snyft snyft… Nåvä, det finns värre saker, eller hur? 🙂
  Här sitter jag o tar igen mig en stund, men ska nu fixa lite paj o sallad att ta med til tjejfesten ikväll:))
  Ha en riktigt fin lördag!
  spännande med tävling!
  Kram Anna

 • Home2tiny
  maj 30, 2015

  Lööööve de där stövletterna, är ju själv en pantertant, he, he. Får väl se om killarna har något morsdagfirande på gång eller om jag får fixa allt själv…. Hoppas du mår bättre vännen, mage som strular är inte kul. Min moster har Chrons sen 40 år tillbaka så jag vet vad det innebär, ja alla kvinnor på min mammas sida har magbekymmer. Ha nu en mysig kväll. Kramisar Tina

 • Renoveringshuset
  maj 31, 2015

  Vilka läckra! 🙂 Underbara syréner.. vi har en buske som jag skulle kunna plocka av men sambon är allergisk… suck… får väl stå ute och lukta istället?! 😉

  Nu har jag också kapat av håret! Oj, så mycket tjockare det ser ut.. och vad konstigt att ha sådan ”kort” tofs??! Ha, ha… 😉

  Kraam Therese

 • Therése
  juni 3, 2015

  Coola skor även om jag inte skulle klara att gå fem meter i dem..! 😉 Jo tack känner så väl igen mig i det där, plagg/skor/smycken eller vad det kan vara som man bara MÅSTE ha – och sedan använder man dem kanske inte så mycket som man tror ändå (tyvärr). Men jag hoppas du får mycket användning av skorna i alla fall! Man kan ju inte vara så praktisk hela tiden, ibland måste man få unna sig saker bara för att man vill också. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.