TGIF & MORSDAGS-RABATT!

fredag, maj 29, 2015 1 2

1522_offer_landing_main

 

 

Ok, nu är det kanske lite sent att hinna klicka hem lagom tills mors dag på söndag.. men ändå!

Rabatten hos Ellos gäller ju hur som, mamma-presenter eller inte.

Ni hittar till erbjudandet här och det gäller t.o.m söndag.

 

 

 

Thank good it´s friday!

 

 

Ja då var det helg, igen!

Tycker det är typ måndag fredag måndag fredag hela tiden.. Det går så fort och det är faktiskt bara 3 (!!!) veckor kvar till midsommar! Men vart är sommar-värmen!! Gaaah, jag blir tokig på denna kyla snart, fick ta mig tusan ha tumvantar med päls i när jag cyklade till jobbet imorse, grrr..

 

 

Happy friday på er så ses vi imorgon igen 🙂

Kram

2
1 Comment
 • Ekenäsliv
  maj 29, 2015

  Go kväll bönan!!!
  Hu, det vimlar av rabatter nu, liiiiivsfarligt;-)
  O jag o lillfia som var o shoppade loss i onsdags 😉

  Nu sitter jag här en fredagskväll och har målat naglarna.
  Min man han snickrar och lillfia är på skoldisco… Nya tider it is;-)
  Men jag har städat heeeeela dagen, så jag tyckte det var ok att slå mig ner en stund 🙂

  Ja brrrr, fy bubblan så kallt det är… Låt oss HOPAS att sommaren blir riiiktigt varm o skön nu då:) Längtar verkligen efter vääärme. Använder ju för sjutton fortfarande mina duntofflor om nätterna för jag fryser så…

  Ha en fin helg!
  Kraaaam Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.