Testing testing

onsdag, september 10, 2014 3 0

  

   

Var tvungen att testa nya objektivet en liten snabbis efter jobbet, och det här var ju kul hörni!!
Längtar tills jag får mer tid att fota och lära mig 🙂

 

Inez nya skor från H&M fick står modeller 😉

   

  

  

Nu ska jag kasta boll några vändor med Ebba, innan Josef och barnen kommer in från gungorna 🙂

   

Ha en härlig kväll och tack ni söta för fina hälsningar!

   

Kram

0
3 Comments
 • Linda
  september 10, 2014

  Åh vilka fina skor!
  Vad kul med ett nytt objektiv. På fredag ska jag inviga nya kameran plus de två nya objektiven på riktigt. Då ska jag få lära mig att fota i det manuella läget (hjälp) av Ulrica, Hus30.se Spännande!
  Sen håller jag på att flytta bloggen precis just nu när jag skriver det här. Så håll tummarna att all överföring från Blogspot till WordPress går bra.

  Kram Linda

 • Helenas enkla vardag
  september 10, 2014

  Åh vad kul med nytt objektiv, vilket har du köpt? 50mm? Tack för tipset om drömfångare, nu finns två här hemma, den ena ska lilla Olivia få när hon fyller den andra ska ev J få i fars dag, han sover ju så illa. Vilka söta skor Inez har fått.
  Kram Helena

 • ulrica
  september 10, 2014

  Det är alltid så skoj med nya fotoprylar och jag är säker på att du kommer att gilla ditt nya objektiv jättemycket :). Som Linda skriver här ovan så håller jag på att lär henne lite mer inställningar och vem vet, kanske träffas vi alla någon gång och kan fota ihop. Jag skulle inte tacka nej till dina omgivningar :).

  Kram Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.