Todiloo!

torsdag, augusti 15, 2013 4 0

  

Hej hej =)

 

Ville bara kika in lite snabbt och säga hej!
Lite lugnare på bloggfronten lär det bli framöver, om jag inte lyckas trolla fram lite extra tid vill säga 😉
Nu är det fullt upp med inskolningar, nästa vecka börjar ju även lilla Inez.

 

Vill vara extra mycket med barnen nu, innan ”allvaret” börjar. Jag börjar jobba ”på riktigt” måndag 2 september, då kommer jag jobba 80 procent och ha barnen hemma en dag i veckan. J är ju hemma udda tider så de kommer gå ca 25-30 timmar i veckan, känns som en bra start.

  

Hur har ni det?

 

Här har vi härligt sensommar-väder och njuter av det, försöker krama ut det sista av denna ovanligt vackra sommar =)

   

Kram och ha en fin kväll!

  

0
4 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 15, 2013

  Ja det är inte lätt att få till det med bloggning när man jobbar. Jag har undrat hur alla hinner. Själv har jag ju jobbat så mycket natt och varit ledig mycket, men nu är det ju mest dagtid och då hinner jag helt plötsligt inget. Var i Göteborg igår och idag och det var blåsigt men soligt.
  Kram Helena

 • Lina
  augusti 15, 2013

  Ja, förstår inte hur man ska få ihop vardagen med dagislämning och -hämtning, laga mat, tvätta, städa…och så ska man ju hinna jobba lite också! 🙂 Men man kommer väl in i det. Ska också jobba 80% (har börjat denna vecka), samt att barnen ska vara hemma med mormor på måndagar, lyxigt! Då jag har flextid på jobbet kommer jag sluta tidigare istället för att de ska vara hemma ytterligare en dag. Får ser hur det funkar när man har jobbat ett tag. 🙂 Lycka till med inskolning nr2!
  Kram

 • Mittgodastefinaste
  augusti 16, 2013

  Vilken underbart vacker liten byrå att ha som sängbord!

  Tid är det som jag önskar mig mest av allt just nu, jag jobbar också deltid med en ledig dag i veckan.

  Ha en fin helg! Kram Jenny

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  augusti 16, 2013

  Förstår att du har fullt upp! 🙂
  Det blir en stor omställning när jobblivet börjar. Jag börjar i december ochbörjar redanfå ångest :/

  Men vilket ljuvligt nattduksbord ♥

  Ha en fin fin fredag!
  Vad hittar ni på?

  KRAMAR

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.